Sağlık Bakanlığı Sağlık Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
evet arkadaşlar bu denli kendini düşünen benmerkezli yapıdan sıyrılarak, hırs ve tutkularınızdan ayrı durarak, az olsun diğer insanları haketmis kişileri de düşünerek hareket edin ve yalnızca az bir zaman ayırarak insanlara faydalı olun..
tebrik ederim
-
@Aykutluk aynen hocam artık yavaş yavaş erimesi lazım sıra bize gelip bizden sonra da sonrakilere eğer bu silşile devam etmez ise malesef 92 98 puan grubu arasında hala epey işsiz birkecek
-
Kazanan arkadaşlar sağlık uzmanlığından feragat ederlerse kadro yanması olmaz. Duyarlı olandan Allah razı olsun
-
Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederiz.
Sg denetmenlikten feragat edip burayı tercih edecek olan arkadaşlarımız varsa rİca etsek bizide ve kurumada ayrıca dilekçeyle bilgilendirebilirse seviniriz . Hayırlı olsun. -
Kazanan arkadaşlarımıza tebriklerimi sunuyorum.
Kazanan arkadaşlarımız KGK'dan feragat ederler mi acaba? KGK'da yedek listedeyim
-
1 arkadaşımızda stajyer hazine kontrolörlüğü listesinde tercihi burası olacaksa feragat ederse çok memnun oluruz.
-
sağlık uzman yardımcılığından lütfen istirham ediyorum üşenmeden kuruma bir posta ile vayahut bizzat giderek feragat edin
-
Bekleyin feragat ederler aynen.
-
@gürkannn hocam hep aynı kişiler listelerde yedekler bile aynı çoğu yerde bize ne zaman sıra gelecek
-
İl göçte iki arkadaşımız var listede feragat verirlerse sonuçlar açıklanmadan diğer arkadaşlara da şans vermiş olurlar.ç
-
Arkadaşlar biliyoruz ki ne kardeş ne arkadaş ne de bilmem ne bağımız yok lakin gönül ve vicdan bağı kurarak yarın itibariyle sağlık uzman yardımcılığı sonuçları açıklanmadan ve de diğer kurumlardan feragatlerinizi imtina ederek gerçekleştiriniz. Israrımın nedeni ortak listeler ve bizlerin de sizler gibi aynı hakkı gözetmesindendir.
-
İl göç de olan 2 arkadaşımız da feragatlerini posta, telefon veya bizzat iletişime geçip feragat ederlerse çok iyi olur lütfen Arkdaşlar duyarlılığımız için sağolun
-
İl göçten ve sağlık uzman yard. feragat edicem yarın.
-
@iskender sizden Allah razı olsun hocam iyi ki varsınız
-
@iskender teşekkürler hocam mesleğinizde başarılar.inşallah herkes sizin gibi feragat konusunda duyarlı olur
-
@iskender adalet stajyer kontrole girmismiydiniz hocam
-
Merhaba arkadaşlar asil kazananlardan feragat verecek var mı ?
-
Göreve ne zaman başlanacak bilen var mı? Yedekler belgeleri teslim etti mi bilen var mı acaba?
-
@iskender hocam kaçıncı yedeğe kadar geldi acaba biliyor musunuz siz asil kazandınız sanırım
-
@queenbee benim duyduğum 1 kişi kesin feragat etti ondan başka bilmiyorum hocam.