Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı Uzman Yardımcılığı 2019
-
@jeanpaulsartre Msb 15-19 hazirandaki mülakat sonuçları açıklanmış
-
Arkadaşlar silahlı kuvvetler uzm yrd kazanan var mı
-
Silahli kuvvetler uzman yardımcılığını kazanıp girmeyi düşünmeyen/ girmeyecek olan var mı ?
-
@mini3366 niye öyle dediniz
-
@geyşomildış yedekteyim çünkü
-
@mini3366 ben birinci yedeğim siz
-
@geyşomildış 2.yim ben de yedekte
-
Benim merak ettiğim acaba işletme ile birleştirdiler mi alımı çünkü mülakatta Bi kişi vardı
-
Ve güvenlik soruşturmaları tamamlanmış mıdır kafada deli sorular
-
@geyşomildış tamamlanmamıştır bence
-
@mini3366 birilerinden bize sıra gelmesini beklicez o zman bu aşamada yapacak bişey yok
-
Buraya daha önce mülakat sürecimi yazmıştım. Asıl olarak almışlar bende şaşkınım. İnşallah herkesin istediği olur. Ben zor olduğunu bilsem de burayı istemiştim hep. Maliye bakanlığı mülakatı var salı günü ona gitmiycem. Başka insanların hakkını yememek lazım.
-
@Hnaendmuh Hayırlı olsun Hocam. Süreç nasıl işleyecek bilginiz var mı ? Kurumu aradım da ulaşamadım ben
-
Bir kazanamadınız yazısı daha kazananları tebrik ediyorum başarılar cok hızlı acıkladı tebrikler
-
Kazanan arkadaşlarım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun. Rica ediyorum feragatleri önemseyelim, fazladan 1 kişi bile iş sahibi olsa hepimiz için kar olur.
-
@huseyinht evet kuruma ben de ulaşamıyorum sağlık raporları ne zmana kadar temin edilecek bilen varsa yazabilir mi
-
Yedek yazıyor mu sizde yoksa direk kazandınız kazanamadınız mı
-
@jeanpaulsartre bölümünüz ne? Benim silahlı kuvvetler yrd uluslararası ilişkiler 1.yedek yazıyo bende
-
İktisat hocam benim çok güzel kazanamadınız yazıyo 3 nolu kategoriden girmiştim ben
-
@jeanpaulsartre hayırlısı hocam bizim de hiçbişey kesin değil sınav kovalamaya devam