Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı Uzman Yardımcılığı 2019
-
Msb'nin bu tür ilanlarının süreçleri 3 yılı buluyor. Çok umut etmemek lazım.
-
Mülakat tarihleri açıklandı.
-
İlginç bir dönem oldu. Kıt bir seneydi ilanlar çok az geldi şimdi üst üste mülakatlar sınavlar var, Rekabet ve Hazine'ye de girecekler için yoğun bir süreç olacak İnşallah sonuçlar güzel olur.
Bir de bu kurumda mülakat tecrübesi olanlar varsa bilgi verebilir mi?
-
2019 Martta bir alım vardı mülakata kaldık Haziran'da sonra ileri bir tarihe ertelenmiştir denildi. İnşallah 2023e kadar gireriz mülakata
-
Askerliğini yapmamış kişiler için e-devlet'ten alınan askerlik belgesi geçerli midir acaba?
-
Bu başvuru formları geçen seneden güncel bulan var mı bir de güvenlik soruşturması formu iki sayfalık olan demiş ben tek buldum
-
@geyşomildış Başvuru formu Aralık 2019'daki ilk duyuru metninde var. Güvenlik soruşturması formunu da oradaki bağlantıdan aldım. Dediğin gibi tek sayfa ama doldurduğunda iki sayfaya çıkıyor umarım doğrudur.
-
Şehir dışından mülakata gelecek arkadaşlara yönelik misafirhane için yardımcı oluyorlar mı?
-
@merts evet oymuş teşekkürler bende msbye ulaştım
-
Arkadaşlar herkese başarılar dilerim.Msb ye bir türlü ulaşamadım 2 gündür arıyorum.Özgeçmiste kendimiz hakkında bilgi verecek 2 kişinin sadece isimleri mi isteniyor?Acaba tsk mevzuatı derken ve uluslararası hukuk derken kapsam nedir?ucu açık şeyler var yardımcı olan arkadaşım olursa çok sevinirim
-
Merhabalar, giriş sınavı formundaki fotoğraf yapıştırılacak mı yoksa güvenlik soruşturması formunda istenilen gibi elektronik ortamda fotoğraf baskısı mı yapılacak?
-
@Yusuf2671 Yanlıs anlamadıysam referans olacak kişilerin tc no is ve ikamet adres ve sabıka kaydı biĺgisi isteniyor.
-
@merts, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı Uzman Yardımcılığı 2019
Şehir dışından mülakata gelecek arkadaşlara yönelik misafirhane için yardımcı oluyorlar mı?
Evet bilgisi olan varsa cevabını bekliyoruz.
-
@muhendıs hocam bizim sabıka kaydı bilgimizi mi yoksa hakkımızda bilgi verecek iki kişinin sabıka kaydı bilgisini mi beyan edeceğiz anlamadım
-
@1zeynep hakkimizda bilgi verecek iki kisinin adresleri ve tcsi, bizim sabika kaydimiz kastediliyor zannedersem. Ben o şekilde yazacağım
-
@esü ben de o şekilde yazmıştım
-
@esü hocam giriş sınavı formundaki fotoğraf kısmını nasıl yaptınız?
-
@1zeynep yani onu tam bilemedim ama, özellikle belirtmediklerine göre farketmiyordur diye düşünüyorum garantiye almak için iki cesit hazirlayabiliriz, hem bilgisayarda baskı yapip hem de fotograf kismi bos olacak sekilde ekstradan cikartabiliriz, fiziki olarak yapistircakmisiz gibi hazir edebiliriz orada sorariz. askeriye olunca insan emin olamiyor
-
@esü evet hocam dediğiniz gibi yapmakta fayda var teşekkür ederim
-
Özgeçmişi nasıl hazırladınız arkadaşlar bitirilen okullar falan madde madde mi yazılacak yoksa düz metin gibi mi