Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı Uzman Yardımcılığı 2019
-
@jook Hocam dilekçenizi elden mi verdiniz yoksa postayla mı gönderdiniz. Ben de feragat edeceğim.
-
@Son-Seçim-Bükücü Posta ile gönderdim.
-
@jook hocam feragat vermeden önce kurumla görüştünüz mü hiç?
-
@anadoludan hayır hocam. Dilekçemi yazdım gönderdim. Dikkate alırlar diye düşünüyorum.
-
@jook ben telefonla aramıştım ve feragat gibi bir durum söz konusu olmaz sizin tarafınızdan, biz ayarlıyoruz dediler
-
@anadoludan o kurumun bileceği iş hocam. Ben hakkımdan vazgeçtiğimi belirttim. Dikkate almazlarsa da yapabileceğim bir şey olmaz ki zaten.
-
arkadaşlar kurumu arayıp bilgi alabilen oldu mu 10 Şubat'tan sonra dediler Mart da bitiyor ne zaman açıklanacak bu mülakat listesi?
-
@icav bu hafta aciklanir mi acaba
-
@indengg inşallah demekten başka ne diyebiliriz ki
-
Unuttular heralde bu alımı belirtilen sürenin üzerinden iki ay geçti
-
Geçen yıl haziran ayında da uzman yardımcısı mülakatları ertelenmişti. Hala da yapılmadığı bildiğim kadarıyla
-
@başarısız evet hocam. Bende mülakatına kaldım fakat halen yapılmadı sanırım unutuldu
-
@Atlantiss23 ben de kalmıştım mülakata. Bir dönem takip ettim ama artık etmiyorum. Yeni ilanlarına da başvurdum ancak o da açıklanmıyor
-
@indengg hocam merhaba. Bu ilana başvurmuştum bende. Acaba kaçırdığım bişey oldumu merak ediyorum. Başvurudan sonra açıklanmadı dimi, bekliyoruz yani?
-
@başarısız beklentilerimiz ve umutlarimiz kalmadı o ilana dair hocam 1 sene yaklaşık zaman geçmiş ve halen yapılmamış Mülakatinda hesabi olur elbet
-
Yeni hükümet sistemi bürokrasiyi rahatlatacak dendi. Ama görülüyor ki eski düzen çok daha iyiydi. En azından işler belli bir disiplin ile idare ediliyordu. Ve adam kayırma bu kadar değildi. Dilerim bu sıkıntılar bir an önce aşılır çünkü yaşlar geçiyor ve umutlar tükeniyor.
-
@Joseph yok hocam daha aciklanmadi mülakata hak kazananlari söyleseler bari bilelim bari listeye girip girmediğimizi
-
Başvuruların bitmesi 10 Ocaktı sanırım 10 Şubattan sonra açıklarız dediler açıklamadılar hala evrak kontorlü yok bir şey yok, tüm bilgiler sistemden çekiliyor zaten neyi bekliyoruz biz anlamadım
-
Bu süreçte atanan olursa lütfen feragat icin dilekçelerini kuruma yollasın, bu kadar bekledik bari şansımız artsın
-
@ayözz açıkçasi benim bu ilanin aciklanacağina dair pek umudum kalmasi kac ay gecti çünkü