Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Ben hukukçu uzmanlık için başvurdum.Daha önce hakimliğe çalıştığım için bilgilerim de taze sizce buna çalışmama gerek var mı mülakatta çok zorlarlar mı?
-
Bugün açıklanmayacak mıydı?
-
@ius-cogens Evet bugündü ama mesai bitiyor ses yok daha
-
Geçen sene dedikleri günde açıklamışlar. Geç saatte olsa açıklanır belki.
-
@İnspector Geçen sene dedikleri günde açıklamışlar. Geç saatte olsa açıklanır belki.
-
Gün daha bitmedi,insallah bugun aciklarlar.
-
@iibfpalace mesai bitmedi mi bence pazartesi gününe kaldı açıklama işi.....
-
@mini3366 Bazen bilgi işlem birimi akşam da mesai yapabiliyor veya mesai saatinde siteye yuklenmeye baslanan bilgilerin yuklenmesinin bitmesi mesai saati sonrasina kalıyor.Ama evet,bu sene kurumlarin bizzat taahhut ettikleri tarihlere uymamalari iyice moda hale geldi,pazartesiye de kalabilir,cok da umursamiyorlar bizleri hani..
-
@iibfpalace aslında süreç hızlı işlese çok iyi olacak çünkü sonuçlanma hızlı olmadığı sürece herkes her yere başvuruyor ve bir önceki listede önümüzde olanlar sürekli önümüzde olmaya devam ediyor eksilme olmuyor maalesef...... süreç tüm kurumlarda yavaş işliyor
-
Liste aciklandi , hukuk 77 lere dustu , ilahiyat 70 ile kapatti,iibf 92,55 ile kapatti.Basvurdugum puan türünde 10. yum ama listeye kıl payı giremedim.Yıllardır görmezden gelinen iibf sorununu en iyi gösteren liste belki de budur.Derecelik de olsan,ortalik senin gibi derecelik kaderdașlarinla dolu olduğu icin diger bolumlerin 70 puan alan adayı kadar kıymetin olamıyor malesef...Neyse cok uzatmadan,mulakata girecek kaderdaslarima basarilar diliyorum..
-
Aradım üstüne mail attım hala listeden adımı çıkarmamışlar.
-
@iibfpalace geçmiş olsun hocam üzücü bir durum haklısınız
-
Mülakatta ingilizce konuşma oluyor mu?
-
Artık bu iş çığrından çıktı , YDS şartına rağmen bu kadar yüksek kapatması hiç normal değil. Zar zor girebildik listeye hayırlısı artık.
-
Arkadaşlar mülakata kalanları tebrik ederim. Geçen sene yapılan mülakatlara katılanlar tecrübelerini paylaşabilirler mi? Alan mı soruluyor yoksa genel bilgiler mi?
Bir de kurum hakkında bilgi sahibi olan var mı?
-
@Ribek Hukuk mezunu olduğunuzdan ötürü yarın ya da salı günü gireceksiniz. Mülakat deneyiminizi paylaşmanızı bekleriz İİBF'liler olarak
-
@æon_flux hocam siz deneyimlerinizi paylaşır mısınız ne kadar sürüyor alan ile ilgili sorular mı soruluyor komisyonun tutumu nasıl bilgi verebilir misiniz
-
@ege, içinde söyledi: Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@æon_flux hocam siz deneyimlerinizi paylaşır mısınız ne kadar sürüyor alan ile ilgili sorular mı soruluyor komisyonun tutumu nasıl bilgi verebilir misiniz
15-20 dakika civarı sürüyor.Komisyonda Kurum Başkanı, 2.Başkan ve 3 kişi daha vardı. Girişin hemen sağ tarafında sandalye ve masa var. Kendinizi tanıtma faslından sonra masanın üzerindeki 2 fanustan sağdakinden zarf çekip üzerinde yazan sayıyı söylüyorsunuz. İçerisinden 3 kağıt- 5 soru çıkıyor. Bana Anayasa hukuku-Cmk-İnsan hakları hukukuyla ilgili sorular çıktı. Düşünmek için biraz süre veriyorlar. Soruları cevapladıktan sonra her bir üye insan haklarıyla alakalı birer yorum sorusu soruyor. İngilizce speaking seviyenizi de soruyorlar. Çıkmadan zarfı soldaki fanusa atıp çıkıyorsunuz. Çıkışta imza + kimlik teslimi ve Kapanış.
-
@vamos çok teşekkürler hocam inşallah güzel sonuçlanır sizin için
-
@ege, içinde söyledi: Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@vamos çok teşekkürler hocam inşallah güzel sonuçlanır sizin için
Ben teşekkür ederim hocam. Gerçi benim pek iyi geçmedi, alana çalışmadan gitmiştim ama bakalım hayırlısı.
Bu arada kuruma gittiğinizde personel sizi birinci kattaki bekleme odasına götürüyor. Orada diğer adaylarla birlikte bekliyorsunuz, çay servisi de yapılıyor. O odanın hemen sağındaki odada yapılıyor mülakat. Mülakatta ve diğer sınavlarınızda başarılar.