Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Aykutluk 4. Yeri inş kazanın diyemem tabi burada daha hiç bir yeri kazanamayanlar varken. Çok şükür size ihtiyacımız yok zaten
-
@monser insan insanın kurdudur ? Tomas hobbes?
-
Adam halihazırda adalet bakanlığında stajyer kontrolör ama hala daldan dala atlama peşinde.
-
Kazanana kadar her yere başvuranı anlıyorum bu çok normal bi durum zaten. Ama kazandığın kaçıncı yerde durmayı düşünüyorsun artık ki senden başka birilerine de sıra gelsin.
-
Biz ne söylesek boş bu tarz insanları olmayan vicdanlarına bırakıyorum. Hayattaki tek gayeleri hırs yapmak olan insanlar, başkalarının hakkını gözetmeyen insanlar, elbet çıkar bir yerden yediğiniz kul hakları yanınıza kar kalmaz
-
@dünyadeğirmeni kim.kontrolor
-
@Aykutluk Feragat etmekte çok erken davrandınız! Bir aydan fazla olmuş siz bir kuruma atanalı, elinizi çabuk tutmuşsunuz maşallah!
-
@dünyadeğirmeni @dünyadeğirmeni @nurkse06 iyi niyet ve telkinleriniz adına teşekkür ediyorum, sizin gibi insanlar var olsun ve siz var oldukça emin olun hep kazandıran asla kazanamayan insanlar olacaksınız.
Not: Ben bunca zamandır atanmış birisi olsam emin ol @dünyadeğirmeni senin gibi insanları konuşturmam ve senden hayırlı olan insana da dokunmak isterim.
Kişileri bilmeden söz etme ve haddini bilmeden kimse hakkında kelam etme.
Bazen sükut senin gibi insanlara değer katar.
Daha fazla çalış ve ben nerede yanlış yapıyorum diyerek düşün sonra da duracağın yeri bilirsin, kimseye ihtiyacın kalmaz.Size iyi forumlar dilerim.
İnsani olan ve düşünen tüm kardeşlerime haklarında hayırlı olanı dilerim, emin ol azmeden ve hakeden hakkıyla çalışan referanssız kazanıyor.
Gururla da savunabiliyor.
Teşekkür ederim, arkadaşlar. -
@RootofAllEvil sen de oku forumun agresif ve atarlı üyesi az olsun takkeyi koyup kendini düşünme vaktin bence geldi de geçiyor milleti stalklamak veya herkese laf yetiştirmek keyfiyete girer o da sana istediklerini elde ettirmez. Çok çaba, az söz.
-
@Aykutluk Çok iyi edebiyat yapıyorsun. Kazandığım ilk kurumdan sonra diğer başvurularımdan feragat ettim hep, açgözlü olmadım. O yüzden sen de çok bilmeden konuşma.
-
@Aykutluk Sen ne hadle böyle akıl verebiliyorsun acaba asıl. Hem suçlu hem güçlü dedikleri olsa gerek.
-
Beylik beylik laflar ediyor, lütfeder gibi şundan şundan feragat ediyorum diyor biz iki satır bir şey yazınca agresif oluyoruz. Bir de akıl veriyor ya! Sağ olasın arkadaş benim aklım bana yetiyor fazlasına gerek yok.
-
Surec ile ilgili bilgi sahibi olan var mi?
-
Sürecin nasıl devam edeceği, işe başlama tarihi hakkında vs. kurumdan arayan oldu mu ?
-
Bu ilanda kazananlara ise baslamalariyla ilgili bir haber geldi mi? Yedekte bekleyen bir arkadasim icin soruyorum.
-
Ben asil kazandım ama daha bir haber gelmedi
-
Merhaba arkadaşlar herhangi bir haber var mı kurumdan bilgisi olan?
-
@babyshark Bana tebligat geldi . İşe başlayanlar da olmuş benns