Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
-
@RootofAllEvil yaşı küçük olan daha zeki
-
kaşığın ucuyla ilan geliyor...
-
@scofieldmustafa ben de şöyle düşünüyorum yaşı genç olanı kurumda tutamazsın illaki daha yüksek yerleri kazanma hevesinde olacaktır. Sayıştay gibi hakimlik gibi merkez bankası vs. Ancak yaşı büyük olanı alırsan o kişi el mahkum kurumda çalışıp hizmet etmek zorunda kalır. Yeterliliği veremezse düz memurluğa düşer yaş sınırını geçtiği için mecburen kurumda çalışmaya devam eder.
Kendimce yorumlama yaptım işte -
@aroma öyle hocam ne kadar 1 kişiyi etkilese de sonuçta bi adaletsizlik var evet. Son adayla ayni puani alanlarin cagrilmasi cok daha iyi olurdu
-
Kompozisyon için örnek olabilecek Sayıştay soruları linki var hocam haberde. @mülakatzedee
-
P48 93,79 gelir mi
-
@00schumpeter00 bir kurum da müfettişim başvuracağım en Yüksek olanlar kazansın
-
@00schumpeter00 allah kimsenin eline dusurmesin
-
Kıyaslama yapilabilcek ilan hangisi olablir ! Var miydi böyle bir ilan da gelmedi ama ..
-
@00schumpeter00 bende bu mantığı destekliyorum
-
@00schumpeter00 ben memurun ama basvurmayacagim kimsenin hakkına giremem
-
@dzndr otostop olmasaydı halim nece olurdu
-
@mülakatzedee benim bildiğim kadarıyla cümleyi nasıl kuruyor olaylara bakış acısı nasıl yorum kabiliyeti nasıl gibi konulara bakıyorlar müfettiş olabilme potansiyeli bakımından
-
@00schumpeter00 sadece merakımdan soruyorum. Bir müfettiş olarak neden başka bir kurumun müfettişlik sınavına giriyorsunuz?
-
@ankara0648 Ulaştırma hem hakimlik le hemde hazine Kontrolörlüğü ile çakışıyordu. Eğer turne istemiyorum deyip vazgeçenler olmazsa 91 aşağısı zor.
-
@00schumpeter00 kız arkadaşın mı terketti ? Başvurmak en dopal hakkın ama bunu forumda tahrik içerecek şekilde yazman provakasyondur.
-
Amacı sizi kızdırmak 93 alan adam gelip gelmeyeceğini bilir
-
@00schumpeter00 gelmez kardeşim 93.80 olsa gelirdi
-
@00schumpeter00 gelir de dikkatli ol DHMİ deki gibi arka kapıdan dehlemesinler seni.gitti atlık 2000 TL havacılık tazminatı.
-
@mülakatzedee vakıflar genel müdürlüğü sınavındada soruldu kompozisyon