Sağlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@albertcamus iibf ye 53 kişilik alım yapılmış ama tabi bu ilana bakacak olursak 2016 da gelen 53 kişilik sayı süpermiş :((
-
@albertcamus, içinde söyledi: Sağlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Bi önceki Sağlık Uzman Yardımcılığı alımı 375 kişilikti. Diyeceklerim bu kadar.
Gecen bir mulakata girdim.Gorevli 8 sene once 75'le mulakata aliyorduk simdi 94'e cikti dedi.IIBF'nin ozeti.
-
89 iktisat gelme olasiligi var mi ?
-
@Cura 91 92 puanlarla umutsuz olmak surda 12 değilde 30 40 iibf li alsan ne olur sağlıkta okadar ilerledik diyoruz kurumsallaşma var diyoruz
-
Aralık ayında ilanlar gelmeye devam eder inşallah çünkü bu aydan sonra kolay kolay ilan gelmez. Ticaret Bakanlığı da yüzümüzü güldürse keşke.
-
En son bölüm bazlı kamudan alan bir yer oldum arkadaşlar referans açısından bakcam
-
Acaba ilanı düzeltirler mi şahsen ben siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum arayıp talep de bulunacağım şansımı denicem
-
arkadaş çift sayı yok mu hiç bu ne ya böyle 3 kişi maliyeden allahım niye 2000li yıllardayım ben yaa alooooooo
-
Kamu 91.98 p31 sizce ihtimal varmı ?
-
strateji bütçe iktisat p14+ yds 70 ile 12.kişi 94.6 ile kapatmış burda 12 kişi yds yok 95'in altını görmez malesef.
-
İşletme de 2019 da 88 puanla ilk 10 dayım 2018 de 91.5 puanla 80 lerdeyim. En düşük işletme kapatacak 2019 puanları çöp çünkü
-
En azından başvuru tarihini kısa tutmuşlar (12 gün). Öbür türlü duyan geliyor, duyan geliyor.
-
Kamudan 93 puanla 50inci siralamalardayim SGK vs açıklamada bizede gelse
-
@nairu 2019 puanımı hocam hangi puan turu
-
İşletme mezunuyum ama iktisat ağırlıklı puan türüm daha iyi. 80 'e düşmez sanırım işletme. Bu bölüm ayrımı olmasaydı keşke.
-
Peki işletme 91 puana gelir mi dostlar?
-
@nairu, içinde söyledi: Sağlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Kamudan 93 puanla 50inci siralamalardayim SGK vs açıklamada bizede gelse
Branş bazda sıralamaya bakacaksınız hocam
-
83 puan Kamu için hiç yetmez herhalde
-
P31 92.3 sıra 65 branş bazında sıralama 31 idi sanırım ama gelmesi imkansız keşke alım biraz fazla olsaydı
-
@hakimehanımm hocam bende p32 91.98 ile umudum olmali mi bilmiyrm birde 4 puan türü var