Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü TİGEM Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
YDS de sallamayla 50 alinmaz mi ya 32 ler falan aliniyor. En azından böyle 50 li ilanlarda başvuru imkanı olur:)
-
@wollstonecraft ben tcdd gireceğim ama TCDD tamamen birilerinin arka bahçesi bunu bilerek gireceğim
-
@Willsmithh hocam ona yapacak bir şey yok maalesef. En azından turneleri hakkında Bilgi alabilsek ben yüksek puanla başvuru yapacağım birini tercih etmeyi düşünüyorum en azından bir kişiye girme şansı doğar . O yüzden merak ediyorum
-
@wollstonecraft anladım hocam inşallah ogrenebilisek iyi olur
-
arkadaşlar bu belgelerin hepsi için noterden onay mı alcaz nasıl olacak çok fazla şey var kurumu arayıp sorabilen varmı?
-
@drmdrm aramıştım sormak için insan kaynaklarına bağladılar ama telefonu açan olmadı başvurular yaklaşınca tekrar arayacağım
-
81 ile başvurmaya değermi sizce, birde ben sorucam ilk fırsatta. yine burdan haberleşiriz.
-
@mulkiyelii hocam barkodlu edevlet çıktısının kabul edilip edilmediğini sorabilir misinz mesela nüfus kayıt örneğini ve öğrenim belgesini edevletten çıkartabiliriz aslında. Artk kim ulaşırsa sorabilir mi ? Ben de ulaşmam halinde bilgilendirirm.
-
@newworldorder bencede çıkartabiliyor olmamız lazım ancak ilandan anladığım kadarıyla diplomanın okuldan onaylı örneği bile kabul edilmiyor ya bizzat elden Tigem tarafından onay ile ya da noter onaylı diye belirtmişler bunu giren haftaiçinde sorarım
-
@mulkiyelii barkod ile doğruluğunu kontrol edebilecekleri bir sistem varken hala noter onayı da ne bileyim
-
Ben de 84.5la başvursam mi diye düşünüyorum . Gelme durumu nedir arkadaşlar var mı hiç ihtimal
-
@NeverLetGo vakıflar genel müdürlüğü yds 50 p48 80.adayın puanı 83 imiş. Vakıflara başvuran adayın 1i dhmiyi kazandı gördüğüm kadarıyla başka biri var mı bilmiyorum. İçlerinde yds 60 olmayanlar da var, haliyle düşecektir diye düşünüyorum.
-
@NeverLetGo çok yüksek ihtimal
-
Sağolun dostlar başvuralim o zaman
-
bilgi alabilen varmı arkadaşlar evraklarla ilgili
-
@drmdrm aradığımda bağladıkları telefonu açan olmuyor ulaşamadım. Ulaşan olursa bilgilendirirse sevinirim.
-
Başvuruda YDS şartı var ama YDS sonuç belgesi istenilen belgeler arasında görünmüyor. Başvuru yapan arkadaşlar YDS sonuç belgesini gönderdiniz mi? Bir de üniversiteden aslı gibidir onaylı diploma kabul ediliyor mu?
-
@Mülkiye_17 başvuruyu elden yaptım ben, aslı gibidirde sorun yok. YDS şartı var, istenen belgelerde yok ama dedim, bir şart varsa o şartı sağladığınızı ispatlamanız gerekir dediler. Ben götürmüştüm zaten sorun olmadı.
-
@paraşütçü-walras teşekkür ederim
-
Bu sınav neredeyse hiç konuşulmadı çok başvuru olmadı sanırım. Kaçla kapatacak merak ediyorum