Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü TİGEM Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@econn102 yukarıda da dediğim gibi duyuruda 16 kişi sözlüye çağırılacaktır diyor ama sözlüye girmeyeceklerse diğerlerine neden başarılı yazsınlar ki? 16-25 arası puanları aynı olan kişilerdir muhtemelen.
-
başarıldan kasııt bölüm barajı gecılmıs ve totalde barajı gecmişler diyedir ilk 16 çagrılır ama 16. adayın puanıyla aynısya diger kişilerde cagrılır ilk 16 da 4 kişi var bildigim baska yeri kazanan
-
@mulkiyeli_93 muhtemelen. Liste açıklanınca öğreneceğiz artık
-
@Estevez tebrik ederim hocam. Nereye kazandınız acaba ?
-
@a-c-pigou sağolun hocam botaş oldu
-
@Estevez hakkınızda hayırlısı olsun hocam o halde. Sevindim sizin adınıza.
-
@a-c-pigou Allah razı olsun hocam inşallah hayırlısı olur.
-
@Estevez acaba sen feragat edince 17. sıradaki çağırılacak mı ?
-
@rtoric hocam benim anladığım başarılı olarak görünen 26 kişi var hepsi sanırım mülakata girecek diğerlerinde başarısız yazıyor ve açıkçası olayı pek anlayamadım.
-
@Estevez hocam başarılı yazanlar tüm derslerden barajları geçenlerdir. mülakata ise ilk 16 ve 16. Aday ile aynı puanı alan varsa onlar girer muhtemelen. Dediğiniz şekilde 11 kişi aynı puanı almış oluyor ki bu pek makul görünmüyor
-
@a-c-pigou evet sistemi biliyorum hocam ben son 10 kişinin aynı doğru sayısında olma ihtimalini düşündüm açıkçası o yüzden öyle dedim
-
@Estevez anladım hocam. Tarih ile beraber liste de açıklanacaktır daha net bir sonuca ulaşılır o zaman. Dediğim sadece tahmin.
-
en azından başka kurumlarda işe başlayan arkadaşlar biraz duyarlı olup kurum yeni bir açıklama yapmadan keşke durumu kuruma bildirseler.. belki böylece 16 dan sonraki arkadaşlar çağrılabilir.
-
Hocam mülakata kalanlar arasında sizin puanınız kaç ve sıralamanız nasıl? Ordan anlaşılabilir belki
-
@rtoric hocam ben sonuç beklediğim için 3 ilana başvurmadım. Feragat konusunda da gerekeni yapacağım ama herkesin düşüncesi farklı tabi bu süreçte çekilen çileyi bilmeyen insanlar pek duyarlı olmuyorlar bu konuda malesef umarım herkesin hakkında hayırlısı olur.
-
Ben de feragat edeceğim arkadaşlar. Herkes için hayırlısı olsun inşallah.
-
@a-c-pigou Hayırlı olsun hocam nereyi kazandınız?
-
@İnspector eüaş oldu hocam. Tigemi de aradım girmeyeceğimi belirttim kurumun insiyatifinde artık gerisi.
-
@a-c-pigou Güzel kurum hocam tekrardan hayırlı olsun. Duyarlılığınız içinde teşekkürler.
-
@İnspector rica ederim hocam daha iyileri sizlere nasip olur inşallah.