11.Promosyon SGK Hk.
-
Yok mu, yeni ilanla ilgili bir duyumu olan acaba kpss den önce gelir mi sizce
-
@Esbk-1 yeni duyum yok da hocam virüsten ölen sayısı azalma eğiliminde işler normale dönerse neden olmasın.etkinlikler de guzel gidiyor
-
gel be vicdansız gel be çağırmazdım bu kadar acil olmazsa... What Can I Do Sometimes
-
İnsallah hocam durumlar normale döner de bi an önce ilan gelir Gerçi olaylar bitmeden de ilan gelebilir eger ihtiyac varsa malum iç işleri bu surecte geldi
-
#denetmenlertakipte tag bu arkadaşlar destek verelim rotasyona Hayır , grup başkanlığına evet
-
@erciyes38 grup başkanlığında turne mi oluyor Yani başka şehire falan mı gidiyorsun denetim yapmak için vergideki gibi mi
-
@Esbk-1 vala pareto üstat keşke cevap verse kpss den once gelirmi diye
-
Bence kpsseden sonra gelir malum salgından dolayı sadece tahmin duyumu olan birisi olursa keşke bizimle paylaşsa tabi
-
@Pinky hocam tarım bakanlığı olsun hepsi mülakat yapıyordu risk analiz felan buda sadece mülakatla alacak bari 2018 puan bu ise yarasa
-
Rotosyon ne durumda bilgisi olan varmi onun sonrasinda 1 ilan gelebilir mi duzenleme olduktan sonra
-
Sevgili arkadaşlar bizler SGK denetmenliğinin en kısa sürede ve 1000 kişilik gelmesi için cimer etkinliği düzenliyoruz. Katılmak isteyenler ayrıntılı bilgi ve ortak metin için dm yoluyla bize ulaşabilir
-
Arkadaşlar grup Başkanlığı kurulursa turne durumu mu olur başka şehirlere falan mu gitme durumu olur biri aydınlatabilir mi
-
@adanali01 olsa keşke
-
Kıymetli arkadaşlar yazacaklarım tamamen yorumdur ona göre okumaya devam etmeyebilirsiniz; Corona sebebiyle 9.Promosyonun yetki sınavı ertelendi. Bununla beraber haziran ayında yapılması planlanan 7.Promosyonun yeterlilik sınavı hakkında da bir bilgi olmadığı gibi ileri bir tarihe sarktığını tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok. Fakat maalesef yeni ilan için şanssızlığınız sadece bunlarla sınırlı değil, mesleğin geleceğinin tam da bu dönemde bu kadar belirsiz hale gelmesi maalesef yeni ilan sürecini kısa vadede engellediğini düşünüyorum. Bu rotasyon belirsizliği ne yazık ki şu an meslekle ilgili yeni bir alım doğurmaya büyük bir engel, zira kim ne olacak, şehirlerde ihtiyaç var mı ? ne kadar var ? gibi sorular baya bu sürece taş koyacaktır. Bu yüzden öncelikle şu rotasyon belirsizliğinin bir an önce çözülmesi herkes için en iyisi olacaktır.
Yinede potansiyel meslektaş arkadaşlara konuyla ilgili biraz bilgi vereyim
Denetmenler ne diyor: Bildiğiniz gibi denetmenler il müdürlüğüne tabii olarak görev yapıyor. Bu da sürekli dile getirdiğimiz yerellik etkisine maruz kalmamıza sebep oluyor
Rotasyon nedir ? Son uygulanan haliyle rotasyon ülkemizi 5 ana bölgeye ayırıp her bölge içindeki bir il de en az 2-3-4-5-6 yıl görev yapmamız demek oluyor. Örneğin 5.bölge deki bir ilde 2 yıl, 4.bölgedeki bir ilde 3 yıl görev yapmanız şeklinde.
Grup başkanlığı nedir ? Grup başkanlığı ise belirlenmiş büyük illerde çevre illeri kapsayan bir merkez gibi düşünülebilir. İşin merkezi büyük ildir, fakat denetim ve iş yoğunluğunun gerektiği kadar ilgili grup başkanlığına bağlı illere turneler yapılır. İş bitirilir ve merkeze geri dönülür.
Neden Grup başkanlığı; Daha önce bahsettiğim gibi yerellik etkisi özellikle küçük illerde fazlaca soruna yol açmaktadır. Alışveriş yaptığınız yerlere denetime gitmek zorunda kalabiliyorsunuz veya tam tersi. Grup başkanlığı durumunda hem o ildeki yüz eskimesi engellenecek hem de il müdürlüğüne bağlı olmanın verdiği bir çok negatif etmenden kurtulunacaktır.
Umarım gerek mesleğin geleceğinin daha iyi olacağı gerekse yeni dostlarımızın aramıza katılacağı günler yakındır
-
@Maksimizasyon rotosyan durumu ne zaman belli olacak hocam en son arkadaslar taslak hazir demislerdi
-
@adam-simith, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
@Maksimizasyon rotosyan durumu ne zaman belli olacak hocam en son arkadaslar taslak hazir demislerdi
Maalesef şu an bildiklerimiz sadece kulaktan duyma şeyler şeklinde. Taslak hazır mesajı dernek başkanımızın attığı bir mesaj. Kendisi yakında bilgi paylaşımı yapacağını da iletmişti yine. Kısaca biz duruma çokta hakim değiliz. Şahsi görüşüm eğer rotasyonu getirmeye kararlı iseler çok kısa sürede durum netleşir.
Fakat bu kuruma hazırlanıyorsanız en çok duyacağınız şey söz konusu SGK ise hiç bir zaman net bir şey söylenemez.
-
@Maksimizasyon umarim en yakin zamanda belli olur hocam tesekkur ederim
-
@Maksimizasyon peki hocam bu saydığınız olumsuz durumlar yedeklik ilanı bekleyen adayları etkiler mi
-
@Maksimizasyon hocam peki kpss once ilan gelirmi tahminen
-
@bucalı, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
@Maksimizasyon peki hocam bu saydığınız olumsuz durumlar yedeklik ilanı bekleyen adayları etkiler mi
10.Promosyondan göreve başlama yazısı çıkmayanlar var mı bilmiyorum dostum, eğer varsa corona sebebiyle biraz esneme olmuş olabilir.
@adanali01, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
@Maksimizasyon hocam peki kpss once ilan gelirmi tahminen
Keşke azıcık dahi bilgim olsa da paylaşsam, tahmini olarak yeni ilan için bakanlığın ve kurumun yükünün biraz azalması ve meslekle ilgili belirsizliğin giderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunlar kpss den önce mi gerçekleşir sonra mı bilemiyorum maalesef