11.Promosyon SGK Hk.
-
Bir duyum bir gelişme ufak bir hareketlilik var mıdır değerli hocalarımız @Aslan-Reyiz
@paretowilfredo -
Bu baslikta yeni duyum yeni umutlarla hareketlense
-
@sancaktar Merhaba dostum. Buna dair bir hareketlilik için malesef henüz erken. Mevcut alım sürecinin ahvalini görmek lazım bi. Malum 9. Promosyonda olanlar ortada. Diğer yandan Kurumda çok taş yerinden oynuyor şu an. Tabi dışardan belki pek gözlemlenemiyor ama görebildiğiniz atama durumlari gerek bakanlığa gerekse kuruma dair fikir verebilir size de. Bu süreçler de bir nihayete ersin bakalım. Tüm bunlardan sonra bakmak gerek.
-
@paretowilfredo teşekkür ederiz hocam, hem kurum içi hareketliliğin bitmesi hem de 10.promosyon alım sürecinin tamamlanması için biraz zaman gerekiyor. Biz umutla buradayız hocam. Belki üç dörr ay sonra
o tabloya yeni bir alim başlığı daha eklenir -
@paretowilfredo ustad cok tas yerinden oynuyor derken bizleri olumsuz etkileyecek birseyler varmi ingilizce gbi vs:/
-
@adam-simith Alımlara dair değil dostum söylediğim, Bakanlık, SGK ve İŞKUR'a dair kurumsal anlamda.
-
@paretowilfredo saolun ustad
-
Arkadaşlar yeni SGK ilanı için Twitter etkinliği düzenleyelim, şimdiden organize olalım. Kpss öncesi yeni bir ilan için şimdiden eski başkana, Sn. Mustafa Apaydın'a, bakan hanıma, bakan yardımcılarına tweet atalım.
-
11.promosyon için 500kisilik yeni bir ilan talebinde bulunalım, ne dersiniz, şimdiden başlayalım mı
-
2020 kpss den sonra gelir mi bu ilan
-
Umarım en yakın zamanda gelir kardeşim
-
@sancaktar Hocam bende bu ilanı bekliyorum ama sabrı korumak için şimdiden beklememek lazım. Mayıs haziran da gelirse ona bile şükür. Umitlenmemizi gerektirecek tek olgu bütçe görüşmelerinde denetmen ihtiyacına değinilmiş olması. Umarım bir sürpriz yapar Sgk bu defa ve etkinliğe gerek kalmadan gelir.
-
bu yds eklenmesi ile ilgili bir şeyler dönüyor, var mı bunla ilgili bir fikri olan
-
@dehlizs, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
bu yds eklenmesi ile ilgili bir şeyler dönüyor, var mı bunla ilgili bir fikri olan
Yok arkadaşlar öyle bişey, asılsız.
Taşra memurluğu için böyle bir şey mümkün değil. -
SGK müfettişliği için isteyebilirler
-
Umarım öyle olur üstat, 6 yıldır kurum personeliyim V.H.K.İ. tek hedefim yine burası. Her gün başka bir bilgi kirliliği ile karşılaşıyoruz.
-
@Müşrif, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
@sancaktar Hocam bende bu ilanı bekliyorum ama sabrı korumak için şimdiden beklememek lazım. Mayıs haziran da gelirse ona bile şükür. Umitlenmemizi gerektirecek tek olgu bütçe görüşmelerinde denetmen ihtiyacına değinilmiş olması. Umarım bir sürpriz yapar Sgk bu defa ve etkinliğe gerek kalmadan gelir.
Haklısınız erken, sabretmemiz gerek. ilgöc sınavı geldi ya, bu sınava 86yla gireceğim, gönlüm SGK da kalsa da ilgöc sınavına mecburen gireceğim. Sırf boşta kalmamak adına hayalimdeki yeri gözden çıkartacağım malesef.
-
@sancaktar ben biraz idealist davranıp bu seferki il göçe başvurmadım ama ya tutarsa diyip merkez göçe başvurdum. Ama gönlüm sgk istiyor bu yüzden sgk uzmanlık müfettişlik için yds çalışmaya da başladım hiç temelim olmadığı halde.
-
@yesillenenfındık
Helal olsun -
@Müşrif size katılıyorum hocam
Arkadaşlar SGK ilan verse bile süreç zaten en az 7-8 ayda tamamlanıyor, şimdiden sabırsızlıkla ilan beklemeye başlarsanız 5-6 aydan önce geleceğini sanmıyorum o da iyi ihtimalle, şimdiki bekleme + sürecin beklemesi ile 1 yılı aşkın bir sürenizi SGK ya sabır vermekle geçirirsiniz
O yüzden Mayıs-Haziran dan önce bu başlıkta nooldu, gelir mi, gelecek mi diye sabırsızlık göstermemek sizin faydanıza olacaktır.
Zira henüz asiller il tercihi bile yapmadı bir de bunun üstüne yedekler il tercihi yapacak ki sonra ilan gelsin, kısacası sabır henüz arkadaşlarım...