11.Promosyon SGK Hk.
-
@Mahoni3406, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
Arkadaşlar sgk başkanı bakan yardımcısı oldu şuan için ilanın geleceğini sanmıyorum yeni başkanın atmasından sonra bazı şeyler yerine oturur. Yeni başkan atanır atanmaz twitterdan talepte bulunmalıyız inşallah 2020 kpss den önce gelir diyelim.
Yeni başkan ne zaman atanır hocam tahminen
-
Duyum alabilen var mı acaba? Ben bir ay önce kurum içinden bir arkadaşa araştırtmıştım ancak kurum içinde de hiçbir söylenti duyamadım
-
Ben de 11. promosyonu bekleyenlerdenim 6 yıllık kurum V.H.K.İ siyim. Umarım yakın zamanda bir ilan gelir.
-
5-6 aydan önce ilan beklemeyin arkadaşlar daha eskiler il tercihi bile yapmadı üstüne yedek süreçleri de var, şimdiden kendinizi boşuna germeyin
-
@modigliani-0 geçmişte benzer durum yaşandı dostum, açıklamanın çok kısa bir süre sonrası ilan yayınlandı. Kesin konuşmamak lazım
-
Doğru diyorsunuz hocam ben de mayis haziran gibi düşünüyorum ama belki bir duyum vardır il göç gibi şaşırtır diye düşündüm. Yoksa gerilmiyoruz yani kpss süreci sağ olsun kaskatı kesildik gerilecek yerimiz kalmadı.
-
2016 yılında Haziran ve Aralık aylarında ilana çıkıldı.
2017 yılında Temmuz ayında ilana çıkıldı.
2018 yılında Mayıs ayında ilana çıkıldı.Kurumun denetmen ihtiyacından bahsedildiği bu dönemde insan ister istemez beklenti içine giriyor.
-
@ktk Bildiğim kadarıyla 2018de ilan yok 2019da geldi
-
@yesillenenfındık Evet 2019 olacak yanlışlık için kusura bakmayın.
-
@ktk umarım bunu sistemleştirip iki senede bir alım yapmazlar. Kurumlar o kadar şaşırtıyor ki takvimimizin olmaması büyük rezillik.
-
Yeni yıldan en büyük beklentim yeni SGK ilanı
-
2016 da süreç tamamlanmadan yeni ilan geldi bütçe görüşmelerinde denetmen açığına değinildi burası Sgk geledebilir gelmeyedebilir sürprizlerle dolu kurum. Ama bu kurumu en çok isteyenlerden biri olarak temennim il göç gibi güzel bir sürpriz yapar inşallah
-
Ortalık biraz yatisip süreci devam eden sınavlar mülakatlar tamamlanıp gelirse çok daha iyi olur. Malum en son 85 de kapattı. Gerçi diğer taşra uzmanlığını kazananlarda başvuruyor bu kadroya o da ayrı bir mesele. Hayirlisi olsun ne diyelim.
-
@LioN Hocam süreç zaten uzuyor kazanan da başvuruyor o yüzden sınav sonuçları etkilemez puanları ne kadar erken o kadar iyi
-
Arkadaşlar ilanını getirebilmemiz in öncelikle sgk başkanlığına atamanın yapılması lazım atama yapılır yapılmaz hemen twitterdan hem bakan hanıma hemde başkana durumumuz iletip talepte bulunmalıyız. Etkinlik vs.
-
Burası resmen ölü, yeni ilan bekleyen yok demek ki arkadaşlar
-
Ilan gelse 75lere kadar düşer bu sessizlikte
-
@sancaktar bekleyen olmaz olur mu hocam. Ama sgk son iki alımdır insanları o kadar yordu ki yakın zamanda ilanın geleceğine dair umut yok kimsede.
-
@dust7
Hocam elbette yorulduk fakat Türkiye'nin gerçeği "ağlamayana meme yok". Bu kadar tepkisiz olursak bu kurumlar bizi daha fazla yoracak. -
Bir duyum bir gelişme ufak bir hareketlilik var mıdır değerli hocalarımız @Aslan-Reyiz @paretowilffredo