11.Promosyon SGK Hk.
-
@sgkdntmnyrd link atsana
-
Cimer üzerinden sorduğum 2020 işkur ilanı için cevap gelmiş
-
Cevap bir miktar üzse de dönüş almak bile yetti. Cevabı şöyle bırakıyorum
Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine (CİMER) 04/01/2020 tarihli ve 2000042568 sayılı başvurunuz incelenmiştir.İstihdam Uzman Yardımcılığı 2020 kotamız belli olmadığından dolayı henüz bir çalışma yapılmamıştır.
Bilgilerinize sunulur.
-
@yesillenenfındık
Kac günde dönüş yapıldı -
@sancaktar 4ünde yazmıştım 13ünde cevaplanmış ama ondan önce yazdığım sgkdan hala ses yok.
-
@yesillenenfındık SGK için ben de yazdım hocam
-
@sancaktar yoğunluk olursa baskı hissedip cevap vermek zorunda kalacaklarını düşünüyorum hocam. Olumlu ya da olumsuz, şu belirsiz süreçte her şey çok önemli
-
@yesillenenfındık Ben cimerden gelen cevapların doğruluğuna inanmıyorum. Mhuy ilanı için 5 ay önce bir alım planlanmakta denmişti bana hemde mhuyu sormayip guyu sormama rağmen ama hala ilan yok. O yüzden ne olumlu ne olumsuz yorumu çok kayda değer değil. Daha çok başkanlara sormaliyiz diye düşünüyorum.
-
@Müşrif o zaman organize olup başkanların tweetlerine yorum yapalım
-
@yesillenenfındık Aynen bu olabilir merkez göç sınavı geçsin Sgk ya yogunlaşalim
-
Bunu da şuraya iliştireyim arkadaşlar sgk denetmenliği için ilan tarihi, kişi sayısı vs sorduğum bir soruydu
Bilindiği üzere, Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı giriş sınavları; 26/05/2011 tarihli ve 27945 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Sosyal Güvenlik Denetmenliği Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde gerçekleştirilmekte olup anılan Yönetmeliğin Giriş sınavı başlıklı 4 üncü maddesinin ikinci fıkrasında "Giriş sınavları, kadro ve ihtiyaç durumları dikkate alınarak Başkanlık tarafından uygun görülecek zamanlarda yapılır." hükmü yer almaktadır.
Bu çerçevede, Başkanlık Makamınca herhangi takvim belirlenmediğinden sözü edilen başvuru ile ilgili Başkanlığımızca yapılacak herhangi bir işlem bulunmamaktadır. -
@yesillenenfındık hocam bu cimerden yeni gelen bir cevap mıdır
-
@sancaktar Hocam en son mülakatta kaç Guy yada başka kurumlarda çalışıpta sgk başvuru yaptı bilgin var mı
-
@yesillenenfındık Hocam en son mülakatta kaç Guy yada başka kurumlarda çalışıpta sgk başvuru yaptı bilgin var mı
-
@sancaktar evet bugün sabah geldi. Sgk uzmanlık için de yazmıştım merak ederseniz mesajdan atabilirim cevabı
-
@Nasippp net bilgim yok o konuda hocam ancak mülakata gitmeyenlerin çok olduğunu duydum. Mülakata bile gitmeyenleri düşünürsek eğer il göç, guy vs şansını deneyen olur ki 1400 kişi 85le kapattı.
-
@yesillenenfındık saolun hocam bir arkadaş demin bildirdi.
-
@yesillenenfındık kardeşim guy olup 10. dönem sgk mülakatına başvuran 97 kişi vardır
sayıştaydan 8 kişi
dhmi müf. 3 kişi
dguydan 6 kişi
istihdam uzman yard. 15 kişi
vakıfbank müf 4 kişi
tedaş müf 1 kişi
bunların kaç -
@Nasippp hepsini geçtim de sayıştay ???
-
@yesillenenfındık hocam arkadaş yazdı. Bende şaşırdım