11.Promosyon SGK Hk.
-
@sgkdntmnyrd taşra değil mi bildiğim kadarıyla taşra memurluklarına YDS gelmez. Guy içinde ay şey söyleniyor
-
@Nasipppd kusura bakma dostum iletiyi yeni okudum ; gerçekten hayat bir sınav ki siz de oldukça zorlu sınavları başarıyla vermişsiniz vermeye de devam ediyorsunuz tebrik ederim.İletinize cevap veren forumdaşımızın dediği gibi çeko netiniz iyi ki tekrar edip biraz daha geliştirirseniz oldukça avantajlı olursunuz.P3 çalışmanız çok iyi hep b grubu memurluk şansını arttırarak ikinci bir avantaj sağlar hem de a grubu puanlarına güzel bir etkisi olur.Bu sene için alan çalışması yaptınız mı bilmiyorum fakat ne çalışıyorsanız çalışın ; sakın umutsuzluğa kapılmayın eğer hayırlıysa emin olun emeğinizin karşılığını bir şekilde alırsınız.Daha detaylı sorularınız olursa özelden dilim döndüğünce cevap vermeye çalışırım hakkınız da hayırlısı olsun bu arada yaşı da hiç sorun yapmayın.
-
@sgkdntmnyrd Dostum mesleğe hiçbir ilave hak ve imkan vermezken, diğer yandan mesleğe dair kaideleri zorlaştırma çabası gerçekten var Kurumda. Ancak bana çok olası gelmiyor. Ama evet bazı garip düşüncelere kapılıyor birileri bu konuda. Bunu da mesleği düşündüğünden değil bence mesleği daha itici yapmak için yapıyor. Ama buna dair somut bir gelişme yok dostum. Kaldı ki yönetmeliğin değişmesi gerek. Basit ve gerekli değişiklikleri bile aylar geçmeden yapamadıklarından kısa vadede zannetmiyorum.
-
@paretowilfredo yeni ilani cok mu beklerix ustad:/
-
@adam-simith Mevcut alım süreci bitmeden ne desek anlamsız dostum.
-
@paretowilfredo hocam sizi yakalamışken Peki sizin düşünceniz nedir? Bir duyumunuz olmadığını biliyorum şahsi kanaatinizi soruyorum. Sizce geçen sene gibi kpss öncesi gelir mi ilan yoksa 2019 kpss yi pas geçerler mi? Daha önce alım yapmadıkları bir yıl oldu mu bilmiyorum.
-
@dust7 SGK'nın yanında hiçbirimizin fikri malesef önemli değil dostum. Hiçbir plan yokken kurum hop diye ilan verebilir. İlan hazır bekler aylarca yayınlamayabilir. SGK burası
-
@paretowilfredo ne zaman biter ustad 10.promosyonun sureci
-
@adam-simith Ilerlemeden kestirmek zor dostum. 9. Promosyon aylar almisti.
-
@paretowilfredo üstad sayın İsmail Yılmazın denetmen sayısı denetmenler in genel durumu hakkında ne düşünüyor Bi bilginiz var mı? Selim bağlı için denetmen sayısı hedefi vardı falan deniliyordu... Acaba İsmail beyde bu konuda hassas davranır mı?
-
@ignoRe Kurumda denetmenlerin ciddi anlamda arkasında duran tek kisi Sayın Bağlı idi dostum.
-
Bu kötü haber... İnşallah denetmenler ve denetmen ihtiyacı unutulmaz...
-
@paretowilfredo üstad ama Sn Bağlı , kurumdan elini çekmiş değil ki bilakis bakan yardımcısı , umuyorum ki sgk ile ilgili her konuda ilgisi olcagini düşünüyorum
-
@sgkdntyrd SGK, İŞKUR ve Personel Müdürlüğü Adnan Ertem'e bağlandı dostum. Mehmet Selim Bağlı'nın ne yazık ki artık SGK ile alakalı iş ve işlemlerde etkinliği olmayacak.
-
@paretowilfredo bizim için olumlu şeyler olabılır mi üstad.
-
Bu değişikliğin bizim için olumlu etkisi olur mu diye sormak istedim üstad @paretowilfredo üstad
-
@Cemre33 Kurumda açıkçası bir boşluk hakim dostum halen. Yılmaz vekalete o göreve getirildi. Asaleten bir başkanı yok kurumun şu anda. Vekalete görev alan bürokratlarımız malesef köklü işlere imza atmaktan imtina edebiliyor. Bu nedenle beklemek gerek yaklaşımları.
-
@paretowilfredo aseleten baskan atamasi uzun surermi ustad
-
@adam-simith Bunu bilmek mümkün değil dostum. Bakanın bile üzerinde bir karar bu.
-
@paretowilfredo cevaplariniz ve ilginiz icin cok tesekkur ederiz ustad