11.Promosyon SGK Hk.
-
Etkinlik başladı arkadaşlar.
#İibfSGKdenetmenilanıbekliyor -
- Promosyon alimla ilgili dernek başkanı verdiği cevap: şimdilik herhengi bir gelişme yok. Bu sene alıma çıkarlar mi diye sorduğumda verdiği cevap: ülke normale dönmeden bir şey ongoremiyoruz. Bence yıl sonuna doğru ilan gelebilir diye umuyorum.
-
@varol bence saçma. p40 puanını boşa mı aldık. Gayette p40 ve p42 bir arada olacak. Zaten bu puan türlerinde yüksek yapmış insanlar o kurum mevzuatına hakim demektir. Kusura bakmayın katılmıyorum. Ayrıca sgk diğer puan türlerinde alım yapıyor, neden p42 üzerinde algı var. Diğer puanlardan iyi almış, haketmiş girmiş listeye. Puanı alın, girin listeye. Bu tartışılacak bir konu değil. Ancak sgk teftiş puan türlerine p42 eklenmesi çok haklı çünkü çalışma alanı p42. Ama denetmenlik için saçma buldum.
-
@varol Ayrıca genelde pek çok kişinin p40 puanı daha yüksek olduğu için p40 tercih ediliyor. Bu durumda p42puan türünde 90 altı puan alan kişiye avantaj sağlar. P40 puanında 1. olan p42 puanında 20. olabiliyor. Aslında p40 ve p42 puanlarının bir arada olması avantaj, ikiside çalışma ekonomisi testinin puan türleri olduğu için biri tercih ediliyor. Bu durumda p42 puanının düşmesine neden oluyor. Sadece p42 olursa aksine p42 puanları yükselir.
-
p23 ve p47 den dolduruyor zaten p42 ile p40 ı n yüzüne bakan yok sadece listeye girmeni sağlar kendi alanına bu kadar düşman başka bakanlık yoktur
-
@now34, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
p23 ve p47 den dolduruyor zaten p42 ile p40 ı n yüzüne bakan yok sadece listeye girmeni sağlar kendi alanına bu kadar düşman başka bakanlık yoktur
sanki hazine ve maliye bakanlığı kereta
-
Arkadaşlar SGK denetlenen yardımcılığında 2 kere girme hakkı diye bir şey var mı yoksa ben mi yanlış biliyorum bilgisi olan var mı bunun hakkında
-
@muzgor kaldırıldı önceden vardı.
-
@lastmetal anladım yeni mi kaldırıldı
-
Çeko testi için birkaç öneri
Sınavın 20 soruluk kısmı tamamen mevzuat ağırlıklı geliyor bilindiği üzere. Adem kaya hocanın konu ve soru bankası gayet faydalı olmakla birlikte şu kanun metinlerini çok iyi bilmek fayda sağlar :
-4857 sayılı İş kanunu
-4447 sayılı işsizlik sigortası kanunu
-6356 sayılı toplu sözleşme ve sendikalar kanunu
-5510 sayılı Sosyal sigortalar kanunu (en önemlisi)
-6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu
-4632 Bireysel emeklilik kanunu*Çalışma ekonomisi kısmı için makro iktisadı iyi bilmek önemli. Sosyal politika için BM insani gelişim endeksi ve tuik güncel iş gücü istatistiklerine bakmakta fayda var.İyi çalışmalar.
-
@muzgor 2017 yönetmelik değişikliğiyle kaldırılmış olması lazım
-
Bugün 17.00'de etkinlik varmış sponsorlu. Duyan duymayanlara söylesin. Aynı saatlerde bakan Zehra Zümrüt Selçuk'ta A haber'de olacak.
-
@Aslan-Reyiz hocam 20 soru yazmışsınız ama mülakat biçiminde olmuyor mu sınav?
-
@ege-mahmut kpss çeko testi için yazdım hocam, mülakat 3-8 soru arası oluyor sözlü şekilde
-
@ignoRe Buna net bir şey demek zor dostum. Alım süreçleri doğrudan Bakan Hanımın tensibi. Bakanlığın başı da kısa çalışma, ücretsiz izinler, yarım maaşlar vs. tüm bu işlemlerle adeta dertte. Süreç hafiflemeden alım süreçlerine yüzlerini dönerler mi bundan emin olamıyorum. Ama takipteyiz, bir şeyler duyarsak elbette keyifle aktarırız dostum Şimdilik sizler hazır olmaya, puanlarınız yoksa bunları edinmeye çalışın.
-
Cevabın için Saolasın @paretowilfredo
inş en kısa zamanda iyi haberler vermeni bekliyoruz üstad.... -
@paretowilfredo Ustad sınav öncesi gelmesi imkansız mı yoksa bi ihtimal gelebilir mi ? Ayrıca kurumun iş yükünün artmasının alıma pozitif bir etkisi olur mu 11 pro yu bekleyenlerin merak ettiği bir konu
-
@Müşrif Dostum şu aşamada buna Bakan Hanımın bile net bir söylemesini beklemek zor. Önümüzde tüm Kurumlar açısından ciddi bir belirsizlik var. İş yükü konusu SG Denetmenleri'ni çok da ilgilendirmiyor dostum işin açığı. İş müfettişlerinin görev alanında işler büyük çoğunluğu. Tam aksine Bakanlığın başının bu kadar kalabalık olması süreci olumsuz dahi etkileyebilir.
-
Salgin tez zamanda bitsin, isler yoluna girsin, kpss oncesi ilan gelsin insallah
-
- promosyon hayali olan işsiz arkadaşlar yarınki twet etkinliğinde ; bence ilanın gelmesinde de önemli olan ilan şartları hakkında şu twet yazılabilir. Son alımda 2 oyuncu eklendi ilan metnine biliyorsunuz . demekki " mülakatta asil listeye alınmayan kamu çalışanları için basit bir maddeyle başvuru alınmaması yönünde " yetkilileri etiketlersek vakit varken göz önüne alınır diye düşünüyorum . Yine sıkışık bir takvim bizi beklediğinden adayların tasarrufuna bırakılmamalı. yoksa bir öncekini aratır bu promosyon . Herkese hayırlı ramazanlar dilerim .