11.Promosyon SGK Hk.
-
Herkese hayırlı günler dilerim.Bügünde etkinlik yapalım
-
silinmiştir
-
@sancaktar tamamdır hocam
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
-
Malum Maliye Bakanlığı 2018 puanlarını sildiği için KPSS öncesi SGK Denetmenlik şart oldu.
( Tabi bunlarda alımda sürpriz yapıp kalp krizi geçirtmezlerse. ) -
silinmiştir
-
Etkinlik devam ediyor arkadaşlar.
#SgkDenetmenYrdMüjdesi -
Hocam atama izni verilmiş @paretowilfredo
-
Ilan ne zaman gelir var mı bir öngörünüz acaba
-
@keynes5 Dostum Sayın Başkan'a sorsak o bile öngörüde bulunamaz SGK için Soruşturacağız bakalım planları programları nedir. Ama Bakan Hanım dışında net malumatı olan kimse yok malesef.
-
@paretowilfredo üstad atama izinleri yayınlanmış sosyal güvenlik kurumuna yaklaşık 1500 kişi verilmiş burdan bişey çıkar mı
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
@keynes5 Dostum Sayın Başkan'a sorsak o bile öngörüde bulunamaz SGK için Soruşturacağız bakalım planları programları nedir. Ama Bakan Hanım dışında net malumatı olan kimse yok malesef.
-
@keynes5, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
Hocam atama izni verilmiş @paretowilfredo
Tek kurtuluş yolu sgk kaldı 2018 puanlılar için rabbim inşallah bir çıkış yolu verir ilan gelir,gelmesi lazım ya hayata bağlar hiç yoktan
-
Ülkenin içinde bulunduğu duruma hepimiz üzülüyoruz lakin ; İşçi, ekonomik kriz vs yaşandığı şu ortamda sgk ya binen yük de fazla peki personel ihtiyacı da fazla sgk denetmen, sgk müfettiş bu ilanların gelmesi lazım
Meb , uzaktan eğitime başladı hemen bilişim personeli ilanına çıkıyor
Sağlık desen 32 bin alım diyor
SGK-MALİYE hala kıdım kıdım kadro ile uğraşıyor anlamak elde değil.... -
@now34, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
Ülkenin içinde bulunduğu duruma hepimiz üzülüyoruz lakin ; İşçi, ekonomik kriz vs yaşandığı şu ortamda sgk ya binen yük de fazla peki personel ihtiyacı da fazla sgk denetmen, sgk müfettiş bu ilanların gelmesi lazım
Meb , uzaktan eğitime başladı hemen bilişim personeli ilanına çıkıyor
Sağlık desen 32 bin alım diyor
SGK-MALİYE hala kıdım kıdım kadro ile uğraşıyor anlamak elde değil....Vergi dairelerinde muhatap bulamıyoruz diye isyan eden mükellef
Sgk'da kısa çalışma ödeneklerini, işçi primlerini kontrol edecek denetmen kaç tane var ?! -
@paretowilfredo dostum saçma olcak belki ama bir şey soracağım benim gss borcum birikti baya şimdi kurum bunu bilse ödememiş diye mülakatta dezavantaj yaratır mı?
-
@dibace Estağfurullah dostum neden saçma olsun Ama şöyle düşünün, kredi borcunuz olursa Bankalara ya da BDDK'ya, KYK borcunuz olursa GSB, KYK ya da GİB'e girememekle aynı şey bu. Gerçekten suç unsuru olan bir şey, örneğin sahte sigortalılık vb. tespiti olursa hakkınızda, dediğiniz gibi bir şey olabilir. Ancak GSS borcu, KYK borcu gibi şeyler karşınıza çıkmaz
-
@paretowilfredo sağolasın.