11.Promosyon SGK Hk.
-
@eomer Aynı şekil devam edecektir
-
Birde puan turleri cok. Sadece p42den alsa yine duser puanlar. Hepimiz ayni sinava giriyoruz sonucta, cekoya bosuna calismadik, bosuna sgk mevzuati okumadik. P42de genel agirlik yine sgk iliskin mevzuatlardan. Bence tek puan turu p42 kulllanilmali.
-
@Su28A İşte o zaman şampiyonlar ligi olabilir.Tahmin etmek mumkunatsiz ama en iyi tahminimi 87 88 olur.
-
@Müşrif, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
@Su28A İşte o zaman şampiyonlar ligi olabilir.Tahmin etmek mumkunatsiz ama en iyi tahminimi 87 88 olur.
+1
Arkadaşlar gelmesi en mümkün ilan SGK Denetmenlık, lütfen etkinliklere katılalım, alımda sıralamaya giremeyeceğini düşünen arkadaşlar da katılsın ki yüksek puanlılar piyasadan çekilsin bi sonraki ilanda sıra onlara gelsin. -
Bu konu başlığını açtığımızda hayal etmek için bile çok erkendi. Artık 10.promosyon asillerinin atamaları tamamlandı ve yeni ilan için etkinlik yaptığımız zamanlara geldik çok şükür. Umarım diğer bakanlıklar gibi 1495 adet kadro izninin atama detayı kamuoyu ile paylaşılır. İlan gelirse p42-86,0 puanla başvuracağım. Herkes için hayırlısını diliyorum. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun. İnşallah ilan süratle gelir.
-
@politics06 SGK etkinliklerinde etkiyi artırabilmek için whatsapp'da bir grup kuruldu ve 1-2 günde 600 lira tag için para toplandı. Herkes 10-15 lira gönlünden ne koptuysa gönderdi. Murat hocanın da iletişimde olduğu biri yaptı bu organizasyonu. Bu forumda da paretonun tanıdığı bir arkadaşımız bu görevi üstlenebilirse Iban paylaşılıp kısa sürede para toplanabilir, zaten hemen hemen bütün bankalar Havale/EFT ücretlerini kaldırdılar, ücretsiz artık. 5-10 lira ile bile büyük meblağlar birikebilir dostlar. Bu konuda bir şeyler yapalım derim. @pareto_wilfredo
-
Temmuz ayında 2 milyona yakın öğrenci için yks sınavı yapilabiliyosa 2400 kişinin mülakatıda yapılabilir pekala.
-
@Müşrif yapılir hocam hatta guy bile yapılır.
-
Arkadaşlar yarın Saat 11.00 Sayın Bakan NTV de Ahmet Ergenin konuğu olacak tweetlerimizde onu da etiketlersek belki sorabilir, bi deneyelim.
-
-
@hayırlısı035 evet bende ondan bahsediyorum
-
Üstadim @paretowilfredo , ilan konusunda bir gelişme var mıdır acaba
-
İstatistik, Ekonometri, Finansal Ekonometri, Çalışma Ekonomisi ve
Endüstri İlişkileri, Endüstri Mühendisliği veya İşletme Mühendisliği
bölümlerinden birini bitirmiş olmak. Bu bölümlerden birini bitirip yds si 60 olan var mı aramızda? Eğer varsa Tübitak ilanına başvursun ben sap,erp programına hakimim mesela ama dil yok çalıştığım şirkette arkadaşlarla ing anlaşıyoruz ama devletin istediği belge sınav yok o yüzden başvuramıyorum...
https:/ /dosya. co/zdligm8enrjz/kkyby.2020-01_ilan_metni.pdf.html -
Ne şans yaa... zaten bakanlık yavaş!
bide virüs olayı çıktı. o bitecek ekonomi ne olur?
bence cevabı belli...
iyi haberlereee hasretiz2020 ne olacak böyle?
-
Yedek arkadaşlar yedek sırasını nerden kontrol edeceğiz acaba
-
-
Arkadaşlar yarın 17.00da twitterda Sgk Denetmen Yardımcılığı için etkinlik yapacağız. Tag satın alındı. Yüksek katılım bekliyoruz
-
@yesillenenfındık, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
Arkadaşlar yarın 17.00da twitterda Sgk Denetmen Yardımcılığı için etkinlik yapacağız. Tag satın alındı. Yüksek katılım bekliyoruz
Etkinliği bütün platformlarda duyuralım arkadaşlar. Özellikle Facebook gruplarında.
-
Face kullanmıyorum ama aktif olan varsa gruplarda duyurabilir mi
-
@eomer suan etkınlık var gundemdeyız destek olur musunuz