İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Henry fayolun üst ast ilişkisi ile ilgili ilke sorusu komuta birliği ile yetki ve sorumluluk arasında kaldım komuta birliği yaptım
-
@Marsiyal ben de komuta yaptım onu
-
@Marsiyal ben de yetki ve soeumluluk dedim ama emin degilim
-
@Marsiyal bende Kumanda birliği dedim emin değilim
-
@Marsiyal komuta birliği yaptım bende
-
Ortalama vergi yükü olacak.. Subjektif vergi yükü psikolojik boyuta ilgili
-
@reagan machiavelli
-
Arz-ı kaydıran etmeni ne yaptınız
-
Beklenen enflasyonun yüksek gelmesi kısa dönemde kaydırır dedim plilips eğrisini
-
@Estevez bence de o soru iptal olabilir
-
@reagan petrol fiyatları dedim
-
94 karari merkez bankasi avans sinirlamasi olcak. 2001 le birlikte uygulanmaya kondu
-
İktisatta bir firmanın koşa gidönemde faaliyette olduğu uzun dönemde faaliyetini durduğu ile ilgili soru
Marjinal ürün değerinin piyasa fiyatından büyük mü küçük mü sorusu
Firma zarar ediyorsa sorusu vardı fiyatların maliyetlerden mi değişken maliyetlerden mi süşük olacağı
Dış borç yükü sorusu
Yüksek faiz oranlarının olduğu durum
Enflasyon beklentileri Philips eğrisi sprusu -
Arkadaşlar gecen sınav Sonuçları NE zaman açıklandı
-
@reagan petrol fiyatlari
-
@gören bencede en mantıklı oydu fiyat kaydırmaz dikleştirir yatay eğim yapar. Sorular net değildi
-
@Estevez hangisi oldugunu sormuyor muydu
-
Göç kanunu, hukuk ve kamu yönetimi soruları aşırı kolaydı fakat özellikle iktisat ve maliye soruları saçmaydı. İl göç uzman yardımcısı sınavının belirleyicisinin iktisat ve maliye olması ise hepsinden saçma.
-
@hustundag marjinal ürün değeri piyasa fiyatından büyükse işçi istihdam etmeye devam eder. Yüksek faiz durumunda tüketim harcamaları azalır tasarruflar artar. Tr <tfc dedim çünkü tvc olsa direk kapatır diye düşündüm uzun dönemde kapattığından o şıkkı yaptım.
-
@nimesay philips egrisiyle ilgili soruyu ne yaptiniz