İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Csdkll her şıkka grafik çizdim olmayacak durumlarda bile y artıyordu
-
@Estevez işte hocam dediğimiz doğru da o şıkta likitide hariç bir denge noktası Lm nin dik olabileceği ihtimalini de kapsıyor dolaylı olarak sanki yazan öyle düşünmüş
-
@Estevez bana da tuhaf geldi en sona bıraktım son 10 dk o soruya bakıp bakıp durdum o e ve d şııkna yoğunlaşıp negatif olanı işaretledim geçtim sanırım
-
@felsefetasi kpssde başıma gelmişti bu kimseyi rahatsız etmemek için burnuma peçeteleri tıkamıştım
-
@kemankeşş likidite tuzağı dışında kısmi etkinde olabilir çok ucu açık iptal edilmelidir bence sıfır etkinlik durumu yoktu
-
@asimetri kısmi yi de kapsıyor dediğiniz gibi ama Lm nin dik yanı PP tam etkin olduğu alanında kapsıyor ben böyle düşündüm diğerleri çok saçma idi
-
@kemankeşş şıklar komple saçmaydı itiraz edelim o soruya
-
@kemankeşş evet dediğiniz doğru likide tuzağı hariç olan durumda dik olanı da kapsar ama ortada net ifade yok o yüzden iptal edilebilir görüşündeyim ben
-
@kemankeşş harbi ya bence soru yanlış ama soran kişinin mantığına göre düşünürsek o şık doğru olur ama o zaman soru subjektif olur o da kişiye göre değişir ama soran kişinin o şekilde düşündüğünü varsayararsak haklısınız
-
@asimetri iptal edileceğini sanmıyorum net lm nin dik değilde bizi dolaylı ve farklı durumlardan Lm nin Dik olabileceği bir genel ifade ile sonuca ulaşmamızı istemiş
-
@İbbfli19 hepimiz haklıyız ama göç de iktisat böyle oluyor işte kurumun gerizekalılığı özensiz düşürmek için yapmaya çalışıyorlar
-
https://youtu.be/fWftrYyJ2Qk is lm konusunda son durum bu sekilde. Konuyla ilgili her yeni yazida farkli yorumlar yaziyor gibi.
-
Kardeslerim once net bir sekilde soruyu ve şıkları hatirlatyıp yazan olsun bence ondan sonra cevap uzerinde bu kadar tartisilsin
-
Arkadaşlar yarın herşey belli olur bence 80 üstü kapatmaz ama 70 lede kapatmaz bu sınav 76-77de kalır
-
@Csdkll neymiş neyyy
-
@İbbfli19 o şıklarda en mantıklı cevap likidite tuzağı dışındaydı ancak sorunun en doğru cevabı lm nin dik olduğu ıs nin yatay veya negatif olduğu bileşimler
-
@Csdkll ıs lm analizine göre aşağıdakilerden hangisinde mp tam etkinsizdir
Lm yatık ıs negatif
Is negatif lm negatif
Is pozitif lm pozitif
Likitide etkisi dışındaki bir noktada oluşan dengede
Is dik lm pozitif ( böyle idi bu şık galiba ) -
@kemankeşş ıs dik lm negatif olan şıktı vardı hocam pozitif değil
-
Bu ıs lm sorusunun sonu nasıldı olur gibi net bi ifade miydi yoksa olabilir miydi olabilir ise likidite dışında şıkkı o zaman doğru olur ama olur gibi net bi soruda kesin tek bi durum lazım ama tek bi durum yok
-
imf ve oecd sorusunun cevabi neydi arkdslar