İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
İlanın diğer sınav süreci devam ederken verilmesinin. Ve başvuruların 2019 içinde başlamasının amacı zaten yasa takılanlara jest içindi. Dolayısı ile 1984 sonrası olanların basvurmasinda bir yanlışlık yok. Başvurular 2020 yılında baslasaydi o zaman basvuramazlardi diye düşünüyorum.
-
Neyse bakalım süreç ne gösterecek herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
@Godot doğrudur dostum, takip ettiğim bir hoca veya katıldığım bir kitap çekilişi henüz yok. Zamanla yönelebilirim ama
-
@jrobinson2002 Grupta paylaşım yapmak kimseyi hoca yapmaz malesef. Screen Shot hocalığı olur en fazla @LioN durumu güzel açıklamış bence. Heralde bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. İnsanları mülakata kalınca evrak veremezsiniz falan diyede korkutmuşlardır kim bilir.
-
demiş @paretowilfredo üstad. Yine de en sağlıklı bilgi için kurumu aramayı önermiş.
-
Hoca demişken, hocalara geldik.
-Sayıştay uzman yardımcılığı kitabının editörüyüm.
-Hocayım.
-Sorularınızı yanıtlıyorum.
-Sayıştay?
-Uzman Yardımcısı.
-İstiklal marşı - kapanış.TY'nin kıymetini her geçen gün daha fazla anlamamızı sağlıyolar
-
@kamusaldenetci Şakaysa komik değil ciddiyse hiç komik değil.
-
@kamusaldenetci haftasonu gerçekleştirilecek hakimlik uzman yardımcılığı sınavı ile alakalı sorularınızı alabilirim. Hocayim da biraz
-
@strtmn alkjnaklfn
Sayıştay taşra teşkilatında yarı denetçi - yarı uzman olan karma unvanın sözlü sınavı için kekist nevıl %200 kazandıran mülakat soruları kitabının baş yazarı editörü hatta bizzat kapağıyım. Sorularınızı bekliyorum -
Adamın gönlünden yeni bir kadro ihdası geçmiş ne var bunda. İdari yargı uzman yardımcılığı da olsa kötü mü olur yani:)
-
-
@LioN Bu şey değil hocam ya, KPSS A'ya yeni başlayan aday sorusu Ama hoca?
-
@kamusaldenetci şu tavsiye olanlae mı
-
@errayn Evet hocam. Çok da övülenlerden. Dünya para istiyolar ya bi de bu tip "hocalar" kitaplarına. Neyse
-
@kamusaldenetci kaymakamlık denetçi yardımcılıgı merkez kadrosu ne zaman gelir acaba
-
Hi GUYS şimdi sizlere papağanım Çiçero ile birlikte editörü ve uzun süredir üzerinde çalıştığım Gelir Uzman Baş Denetçiliği kitabımı tanitacağim. Öncelikle bu kadro Danıştay çatısı altında olmakla beraber özlük hakları bakımından Diyanet İşleri Başkanlığına tabii. Aman canım neyse bu önemsiz detayları geçelim. Kitap 150 TL den satışa sunulacaktır. Arabamı değiştireceğim ayrıca hanıma Zen'siz olmaz Zen'siz olmaz dedim bundan mukabil ufacık bir pırlanta almam gerekiyor. Hadi kitapçılara koş iibf'li senden iyi yolunacak kaz yok çünkü öptüm kibysss...
-
@kamusaldenetci her yerde göre göre illet oldum kaydetmeme gerek kalmadı ezberledim artık
-
-
@kaderkismet hocam sorular biraz spesifik gelmiş olabilir çünkü 4 ana alan dersinden ayrı bazı muhtelif dersler de var ama yapılamaz değil alanınız iyi olsun mevzuat çalışın 70 ve üstüne çıkarsınız. Sınava 40 gn var havada karada yetişir sadece biraz daha sabır ve azim:) başarılar dilerim
-
@kamusaldenetci sayıştay uzman yardımcılığı yazan hocanın adını yazar misin olmadı özelden yaz.