İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Willsmithh hocam kolay olması sınavın 83lerin falan konuşulmasına sebeb oldu.ilgöçün tarihinde yok 80 üstü kapatması.2013te bile 70lere düsmus o zaman 500luk bir alim vardı
-
@Willsmithh bu sınavın kıyası YSK olabilirmi??? 81 ile kapattı.
-
@Willsmithh hocam o listeden yine yapalım dedim ama kimse yanasmadı
-
Yani elimizde şoyle bir veri varken 450 küsur kisinin alindiği bir sinvaa 20 kati girecek, mulakata 2000 bin kisiye yakin kalacak, ve o sinavda 800. Kisinin puani 74 - 75 bandinda olacak, bizim sinav 80-85 ile kapatacak. Beyler mevzuat ayni hukuk iktisat maliye ayni muhtelif ayni ayriyetten farkli seyler sorulmadi. Tamam belki biraz daha kolaydi sinav ama 80 ve ustu kapatacagini dusunmek ütopik geliyor
-
@varol benimde analizim bu yönde 2013 alıminda her sey ortada.Bu sınavda bir anda nerden cıktiysa bu 85 yapanlardan bazıları ortamı gergin yapti.Hemde 3 soru kesin düzeltilecek.Bu 3 soruyu dogru yapan yok mu bu iyi yapankar arasında?Az sayida olsa bile vardir.
-
@varol liste yapalım mi baskan ne dersin ama nasil yazacağiz tek tek ve eklemeleri?
-
@zenginmemur hocam direk cevap anahtarı açıklandığı gün başlasa olurdu şuan katilim.düşük olur
-
@Willsmithh olabilir hocam.o zaman bekleyecegiz artik
-
@zenginmemur bencede önümüzdeki cuma dan sonra açıklanır her an
-
@zenginmemur aynen arkadasa katiliyorum. Yapilacak en iyi sey sonuclarin aciklanasini beklemek
-
@varol açıklanana kadarda nasıl dayanacak bu sınirda olanlar
-
@varol Hocam peki tarihin en kolay il göc sinavı buysa ve kasımda da bi 900 kisinin daha yeni bu sinava hazirlanmis oldugunu da ongorursek 80'i aşma ihtimali olamaz mi? Yanlis anlamayin burda felaket tellali gibi gozukmek istemiyorum ama tam sinirdayim ve ciddi manada evham yapiyorum. Eger gercekler 80 ustuyse umutlanmak istemiyorum.
-
@Minimalist sennyine umutlanma, baska islere yonel, mülakat gelirse daha cok sevinirsin kral. Bende 80 dogru yaptim.
-
@varol su kafayla zor ama mecbur yonelecegiz artık
-
81küsür kpss ile kapatan bu sınav her ne kadar birçok alan konusu olsa dahi 78in altını görmez bence.
Son kısıma hiç çalışmayan birisi 25 soruda 15 tane her türlü yapar. Ben bir önceki sınava kıyasla son kısımda 12-13 doğru hedefi koymuştum ama beklediğimden iyi geldi. Bence bu sınavın kıyası dguy ile yapılabilir. Dguy da kpss taban 80di ve kurum 83le kapatmıştı -
@GelirUzmYard dguy kpss taban 78 le kapatmisti hocam
-
@Minimalist evet 78.6 ile kapatmış
-
@GelirUzmYard korkutan gercek hocam.Dguyu ben kazanamdim.Guyu kazandim ama guy daha sonra olmustu.Daha dikkatli girdim.Bilmiyorum dguyda 600.aday 83 dogru yaptı ve anketlerde yuksek cikiyordu.Ama bana dguy zor gelmisti.Guy kolay geldi hicbir il 80i gormedi.Ama dguy gördu.Yani dguy gibi olursa yüksek kapatir.Ordasa bir soru iptal olmustu.Burada 3 soru.
-
@Minimalist evet p48 78.6 idi.Kurum 83 doğru.600.aday
-
@zenginmemur hocam istanbul 81 le kapatti guy, 1 soruyla kacirmistim dguya da girmistim o zaman cidden kolaydi bence