İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
3 tane iktisat hocası tam dışlama sorusunda 2 tane doğru şık var diyor ve bu hocalar gerek bireysel gerekse herkese yazılı gerekçe sunuyor, ancak bazı arkadaşlar kendilerinden çok emin şekilde soru doğru diyor. O soruda sıkıntı var arkadaşlar, çünkü sorunun 2 tane doğru cevabı var. Sırf kendi doğrunuz gitmesin diye yanlışı savunmayın lütfen. Erdal Ünsal’ın makro iktisat kitabında b şıkkının doğru olduğunun ispatı var. Ayrıca soru bankalarında “para talebi faize duyarlı değil” ifadesiyle bir sürü soru var, açıp bakabilirsiniz. O sorunun hakkı iptaldir, hakkaniyetli olun arkadaşlar.
-
@ahmetozcelik35 vergi yükü sorusu sizce bu sorunun akıbeti ne olur
-
@sufi baskan o sorudan bi cacik cikmaz ,bende yanlis yaptim ama sanmiyor yük kelimesi yuzunden o sorunun iptal edilebileceğini
-
@sufi Murat Güzelli sorunun doğru olduğunu söylemiş hocam, ama içinizde şüphe kalmasın itirazınızı yapın tabiki.
-
@Gülbeşeker itirazı yaptık. Yıl 2020 soru hazırlayı hala öğrenemediler. Bırak ÖSYM YAPSIN. O 90 lirayı da ÖSYM alsın
-
@sufi soru hazırlayamdaıkları kesin
-
@sufi Hocam bu gidişle bidahakini yaptırmazlar heralde
-
@Gülbeşeker bu tarz soru çok çözdüm
-
Dguy 600 kişi mülakata kalmış burada ise 800 kişi mülakata çağrılcak kaldı ki kolaylık durumuna bakılırsa hemen hemen aynı dıyosunuz şöyle bişi var ki il göçe giren sayısı daha azdır taban puan 78.6 dguy diyosunuz bilgim dahilinde il göç max 78-79 larda kapatıcaktır o kadar da kolaydı felan diye 80+lar olmayacaktır herkesin saçma sapan yanlışları var iddaa ediyorum gini katsayısını sadece ben yanlış yapmışımdır bunun gibi
-
@aksu8935 yoo baya bildiğin gini katsayısı için şeklini meklini çizip yok yav böyle değildir diyip tam tersini işaretledim anayasa mahkemesinin 2/3 le denetim yaptığını bile bile tbmm dedim çünkü neden demeyeyim
-
@scofieldmustafa Hocam olabilir çözmüşsünüzdür, ama bu sorunun doğru olduğu anlamına gelmez, Yüksel Bilgili gibi işinin ehli biri hata var diyorsa ben o sorudan tamamen emin olamıyorum ,bu benim fikrim tabiki.
-
@aksu8935 hocam dguy daha az dguya 1500 kisi katıldı.İlgöc 3500 kişıymiş.Dguyda anket doğru cıkmıstı
-
Dguy anketleri dogrumu ckmisti
-
@adam-simith evet hocam çok iyi hatırĺiyorum o zaman ben çok şaşırmıştım.83 dogru dguy.Ama aynı soru tarzı en yüksek İstanbul kapatmış 81 dogru.
-
@zenginmemur hocam yanlış hatırlamıyorsam 10 katı girmişti sınava yani 3000 kişi
-
@zenginmemur hayir hocam dguy 10 kati cagirdi. 3000 kisi girmis olmali.
-
3000 kisinin girdigi dguyda 600 kisi 83 3500 kisinin girdigi ilgocde yaklasik 850 kisi 80 81 le kapar
-
Şöyle de düşünülebilir. Sınava girenlerin %70'i 80 üstü yaptı desek, 560-600.kişinin puanı 80 civarı olur. Geriye en az 200-240 kişi kalıyor mülakata çağrılacak olan. Bu durumda 77-78'leri görme olasılığı artıyor.
-
@Minimalist evet dguy 10 katiydi.Yanlıs yazdım guy 5 katiydi.
-
Bu başlığa her gün bakmaktan hiçbir şeye odaklanamıyorum.