İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ahmetozcelik35 bu matematikte bir hata olmalı
-
@özmerlin_06 matematikte değil, kelimede hata olmuş. mülakata katılacaklar yerine sınava girenler yazmışım iletiyi geç fark ettiğim için düzeltemedim.
-
@zenginmemur olabilir hocam liste yapabiliriz bu şekilde dguy guy benzetmesi yaparak pek bi yere varamıyoruz.
-
@asımus hocam yazalım mı yani?
-
Esra Erol'da bir zamanlar evlendiriyordu şimdi bosamaya başlamış ilginç. Niye bununyazdim bilmiyorum ama, alakasız.
-
@asımus sanırım kimsenin gözü yemiyor hocam böylesine bir liste yapmaya. 100 200 kişi degil ki hadi deyip başlasak.
-
Dguyun sinavi kolaymiydi bu sinavla mukayese edebilcek varmi
-
@asımus 79 doģru bekliyorum en kötüsü bu gelecek.Iptal ve düzeltme olmadan.
-
Ekleyerek katilmak isteyenler yazsin.Ama doģru yazalim
-
@adam-simith Dguy guydan kolaydı ama il göçten zordu öyle diyebilirim. İl göç guyun en basit sınavlarından bile kolaydı yani.
-
@Ertuğrul-Bey, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@adam-simith Dguy guydan kolaydı ama il göçten zordu öyle diyebilirim. İl göç guyun en basit sınavlarından bile kolaydı yani.
Ama bu demek değil ki yüksek kapayacak. Hepimizin basit hatalarla kaçırdığı sorulaar var. seçici sorulardan ayrı basit sorularda da biz gibi başkaları da hata yaptı.
-
@Ertuğrul-Bey Şimdi Guy ilanı gelse. Valla bu stresten kurtulur insan
-
@sufi İnşallah o da gelir bir an önce.
-
Bir 79 benden
-
77 de benden
-
@güntülü 83 benden
-
Ben de 79 80 emin değilim bir sorunun cevabından. Arkadaşlarımın birinin 77 diğerinin 81.
-
80 de benden
-
75 ve altı bir puan yapanlar umutlanmadan ders çalışmaya devam etsin moral bozmasın , kazanırlarsa süpriz olsun , 80 üstü rahat olsun 75-80 arası ise tam bir pimi çekilmiş bomba ... herkesin hakkında hayırlısı arkadaşlar
-
Olay ne min. 80