İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Minimalist ayrıca guya girdim 2 kere soruları da biliyorum çıkmış sorular kitabını al çöz en az 50-60 arası soru eski sorularının aynısını soruyolar üzerine 20 tane yapan mülakata kalıyor
-
Forum dışından iki kişi 76-79.
-
@aksu8935 son guy oyle degildi hocam iste. Ben de girdim o sinava il gocten kaliteliydi net.
-
@Minimalist o zaman herkes çok iyi yaptı firesiz mantığa göre 4000 kişiden çoğu 85-90 arası yaptı az fire verdi 85 altı umudunu kessin bu ne kadar sağlıklı acaba
-
@aksu8935 Hocam, bakın ben zaten yapmisim 80 dogru. Bu sinav 81-83 arasi kapatcak diye dusunuyorum, ongorulerimi saydim. Sanki ben yuksek kapatsin mi isterim Allah askina? 85 falan demedim ayrica. Neyse tartismak gibi bir niyetim yok, iyi forumlar ve iyi geceler.
-
@Minimalist emin ol kaliteli olmasının sebebi muhasebedir geri kalan aynı bir fark yok il göçte onun yerine siyaset bilimi tarihi yönetim bilimi dış politika var hele ki iktisat soruları il göçte daha enterasandı herkes bunların tamamını bilmiyodur biliyosa da illa ki kaçırmıştır
-
@aksu8935 insallah dediginiz gibidir en cok ben isterim iyi geceler.
-
@Minimalist tartışmıyoruz kardeşim emin ol ki mülakata kalıcaksın çalışmaya başla bence mülakata
-
@aksu8935 İnsallah hocam.
-
Forum dışı bi kişi 77
-
@adanali01 daha mı yüksek bekliyordunuz hocam eğer öyleyse çalışamadım bu sınava ilan gelince mevzuat baktım 2 saat bide son gün bakmıştım öyle girdim
-
Forum dışı bir arkadaşım daha 78
-
91 ekleyebilirsiniz hocam. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@newplanet bize gelişi 100 baskan bu sinavin napmissiniz oyle. Maşallah diyelim de kenafir gözlülerin nazarina gelmeyesin
-
@varol teşekkür ederim hocam. Günde ortalama 15 saat çalıştım, 4 tane AÖF kıtabi bitirdim alana da not tutarak çalıştım. Kaymakamlık mulakatini 0.80 ile kacirdiğım ve bu sene ilansizliktan dolayı herkesin çok iyi çalıştığını bildiğim icin çok asıldım walla yalan yok. Öyle kitap açmadım vs zirvaliklarina asla girmem. Ha böyle bir net yapacağımı ben de tahmin edemezdim. Sınav da bayağı kolay düzeyde geldi şansımıza. Ama daha mülakat kısmı var tabi. Rabbim herkesin emeklerinin karşılığını versin inşallah
-
@varol Keşke benim olsa
-
@newplanet calisan kazansin baskan, emek vermissin baya hakkinda hayirlisi olsun
-
sınavın bu kadr kolay olmasının sebebi bnce 800 kişiyi dolduramayız endişesi. bi önceki sınav neredeyse barajla kapadığı için.
bu sınav da 79,80,81,82 bu dört puandan biriyle kapayacak. his felan değil baya üzerine düşündüm 4 bininci kişinin kpss puanını doğru tahmin etmiştim -
@varol Allah razı olsun kardeşim. Cümlemizin iyi olsun inşallah
-
Şu sayılardan da görülüyor ki 79 80 81 bir hayli fazla... Geceye bir sözle veda edelim o zaman iyi geceler yoldaşlar. ( Yıldızları koparmış fırtına,batan bir gemidesin, senden ne kalacak yarına kıyılardan imdat isteyen sesin.)