İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@monopolcü üsluba davet ediyorum şahsıma karşı bu şekilde yazarsanız cevap bile vermem.
-
@aryastark hah şükür
-
@aryastark
5 numaralı konu zaten 8 şubattan hemen sonra gündeme girdi 1 hafta kadar konuşuldu.
1,3 ve 4 numaralı konular ise mülakat sonuçları açıklandıktan sonra konuşulacak konular sanırım değil mi? şuan o aşamada değiliz. ama tabiki yine de konuşulabilir.
2 numaralı konu zaten yarın öbür gün taban puanlar açıklandıktan sonra gündem top 1'de yer alacak merak etmeyin.
şu mesajınızdaki üslubunuza ithafen karar vermişsiniz yazdım, tabiki de karar mercii siz değilsiniz karar vermişsiniz derken tarzızını eleştirdim, kinaye yaparak
Bu sitede kimseyi tanımıyorum, siz ne kadar biliyorsanız ben de o kadar biliyorum. Arkadaşım olan, günlük hayattan tanıdığım sadece 1 kişi var bu forumda. O da zaten başkasının savunmasına ihtiyaç duyacak biri değil merak etmeyin.
Benim size eleştiri getiren o kişinin arkadaşı olduğum uydurmacasına da şaşırmıyorum tarzınızdan dolayı. O kişinin ismini ilk defa gördüm bu başlıkta. Benim amacım da zaten o kişiyi savunmak değil, sizin bencil üslubunuza cevap vermekti. Karşınızdaki insanları tanımıyorsunuz, yok o senin arkadaşın, yok onu mu savunuyorsun vs gibi gereksiz çocukça ithamlarla cevaplar veriyorsunuz. -
@enjoythesilence bencil üslup tabirinizi aynen geri iade ediyorum hayatında üsluba benim kadar önem veren çok az insan görürsünüz emin olun. o senin arkadaşın, onu mu savunuyorsun demedim, bu anlamda bile desem bu şekilde yazmam bunu. sen demem zaten siz derim. çünkü evet sizi tanımıyorum. buyrun özelden devam edelim. konu burda kapansın.
-
Sevgili arkadaşlar, hayırlı geceler dilerim, bir hususa dikkat çekmek istedim. Sizler, il göç uzman yardımcısı olmak için adaysınız, yapacağınız iş fazlasıyla özveri ve sabır gerektiren bir iş. Bunun en önemli sebeplerinden biri de şüphesiz karşınızdaki insan ile aynı dili konuşamıyor olmanızdır. Bu gece her birinizden ricam başınızı yastığa koyduğunuzda 5 dakikalığına bunu bir düşünün, burada aynı dili konuştuğumuz insanlarla anlaşırken bu kadar zorlanıyorsak, işe başladığınızda karşınızda yeri gelecek duvar gibi duran bir insan olacak, sabrınızı nasıl muhafaza edeceksiniz? Tercüman vs. elbette var ama düşünün o an tercüman mülakatta ve sizin karşınızda ağlayarak, bağırarak kendini yerlere atan bir insan var hatta belki kendi dilinde küfür ediyordur, umursamaz bir eda ile mi yaklaşacaksınız, duyarlı olmak zorundasınız, her zaman ve her yerde. İnsan nasılsa öyledir, her koşulda, değişmez. Sanal alem demeyin, bir insan ile bir cümle olsun kurmuşluğunuz, muhabbet etmişliğiniz varsa onun üzerinde eşref i mahlukata dair bir tesir bırakmaya çalışın.
Hayırlı geceler, hoş muhabbetiniz daim olsun. -
@plansız çok saygıdeğer bir isimsiniz başlıkta adınızı görmem anlamlandıramadığım bir şekilde huzur veriyor bana iyi geceler
-
84 ile kapattı diye duyum alanlar varmış yazmışlar doğruluğu var mı arkadaşlar
-
@plansız hocam gözüm korktu iş tanımınızdan
-
@aksu8935 bana az önce sağlam bir kaynaktan gelen bilgiye göre 91le kapattı.44 arkadaştan 21i listeye girememiş. Kazananlara hayırlı uğurlu olsun.
-
@varol daha önce milletvekillerine gmail ve dm etkiliği oldu. onda verimli oldu.bakan komisyona açıklama yapmak zorunda kaldı. şu an için twitter etkinliği var.
-
@MuslimSolider kafa yapmanın zamanı değil kardeşim 84 ile kapattı yazımından sonra aybu twitterdan açıklama yaptı sonuç için bekliyoruz ne zamandır kafa karıştırıcı
-
@varol isterseniz cimer gib,maliye bakan vb. dilekçe gönderebilirsiniz.
-
@varol veya bakan bazı şehir ziyaretti oluyor.O şehirde bulunan arkadaşlar bakana sıkıntıları anlatıyor.
-
Optiklerin itiraz süreci bitmeden okunması anlamsız . Sonuçta cevabı değişen veya iptal olan sorular olma ihtimali var . Dolayısıyla eğer kurumun bugünkü twit açıklamları doğruysa yani itirazlar henüz sonuçlanmadıysa optik okuma işlemi başlamamıştır. Yani 84 duyumu tamamen yalan olabilir .
Diğer bir ihtimal de 84 duyumunun doğru olması ki kurum bunu sızdırdığı için açıklama yapma gereği duymuş olabilir .
İki ihtimali de değerlendirdiğimizde önemli olan nokta kurumun açıklamasındaki “itirazların sonuçlanmaması “ ifadesi eğer somut olarak gerçekten doğruysa bu 84 duyumu büyük ihtimal “mantık olarak” yalan olabilir . -
@kartalyürekli peki 84 puanın sızması üzerine bu acıklamayı yapma gereğini duymuş olabilirler mi
-
@MuslimSolider 91 le kapatması çok yüksek değil mi ya?84ü hazmedememiştik daha.Ne diyelim hayırlısı olsun
-
Cidden 84 duyumuna itibar ettiniz mi arkadaşlar ya üzerine biton tartışmışsınız bide şaka gibi
-
@aksu8935 sizma olsaydi asilsiz haber demezlerdi bence
-
@Marsiyal kardeşim napalım ya allah belasını versin dicem olmayacak bu saçma düzenin nelerle uğraşıyoruz inanmıyoruz ama inanır duruma geldik
-
@aksu8935 olabilir bunu da yazdım zaten . Bi de ben daha önce de söyledim 83 le bekliyorum bu bahtsızlıkla 84 e şaşırmam yani açıkçası hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar . Son olarak belki de 84 eğer doğruysa böyle alıştıra alıştıra öğrenmemiz de bi anda şok olmaktan daha iyidir bence . En azından bu ihtimale de hazırlıklı olmamız açısından .