İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ysr 2 hafta surer en az. Itirazlar var çünkü. Ama burda yazilanlarada bakilirsa dusuk kapatma ihtimali görmüyorum artik. 80 alti mucize olur. Cok az kisi 80 altinda yapmış benim gibi
-
@ysr cuma günü açıklanır hocam
-
@MartinLuther neden cuma
-
@ubeyde gecen sınavdan hareketle cuma dedim hocam.
-
@ubeyde 30 kasımda sınav oldu 13 aralikta acikladilar
-
@asımus 84 ben
-
@MartinLuther o sinavda da itiraz olmuş muydu?
-
NET OLARAK İPTAL EDİLECEK SORU SAYISI KAÇ OLABİLİR?
-
@ubeyde abartmiyorum en az 10 soruya itiraz oldu. O sınav baya sıkıntılıydı
-
@sufi muhtemelen 2 veya 3
-
ALACAĞIN OLSUN VERGİ YÜKÜ. YAKTIN BENİ
-
@ysr geçen sınavda 12 soruya itiraz edildi ama 13 günde açıklandı. Bu cuma açıklanır diye bekliyorum. En olmadı izleyen pazartesi
-
@sufi sadece 1
-
@muzgor max 1 tanr olur 2 olursa dahada o okula sınav vermezler
-
@errayn Bu sefer bir soru iptal olur diğerinin de cevabı değişir. 3. soruya dokunmazlar.
-
@errayn bir tane olan soru hangisi
-
@Ertuğrul-Bey öyle dostum normalde 3 iptal gerek ama İşte onlara göre o cevaplar doğru en basit şekilde atatürk 1881 de doğdu değil mi benim üniden hocaya göre 1877 di kendinide yaksan böyleydi
-
@sufi onlara göre yanlış olan hangisiyse artık ben 1 hatalı demiyorum iptali 1 yaparlar
-
@errayn Aynen üniversitelerin sınav yapmasına bende bu yüzden karşıyım. Akademik dünyada standart olmuyor herkes birbirinin tezini çürütmeye çalıştığından hocalara göre farklı cevaplar ortaya çıkıyor. Tek bir üniversite hariç diğerlerine sınav verilmez. O da Anadolu üniversitesi. Bankalar hep ona yaptırır hatalı soru da çıkmaz çoğu zaman. ÖSYM ye de karşıyım neden diceksin onda da kopya çekilir bir şeyler olur merkezinde
-
@Ertuğrul-Bey işte dostum heleki adamlar birbirini düşman rakip olarak gördükçe yanan biziz açık açık 3 soruda hata var ama iptal max 1 diyorum tekrardan bir önceki sınavda da bu şekilde oldu çünkü