İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
-
@onuktekin ben 99 aldım ya 100le kapatırsa? ben de umudumu kesiyorum
-
@y-ayrancı_ogz01 burada ağlayıp sızlayan sonra mesaj gönderip 87 ile çatır çatır atanacak biri vardı. Atanmanın da çatır çatır gerçekleşen bir şey olduğunu anlamıştık. O geldi aklıma.
-
@aryastark Ben 110 ile her şeyden vazgeçtim sadece ahirete hazırlanacağım.
-
@onuktekin hahhahahahhaa öbür tarafın sınavı 150 ile kapatır ben söyliyim amel defterini tekrar kontrol et
-
@onuktekin ahahhahahaaha iyiymiş
-
90 ustu 50 kisi
85-90 arasi 250 kisi
80-85 arasi 500 kisi olsa ancak 80 ile kapatir yani en fazla bu olur bundan fazlasi olmaz yani 80 ustu kapatmasi imkansiz bana oyle geliyor -
@aryastark Yani o sınava giren sayısı da çok şimdi bakalım deneyeceğiz bir şeyler. Benim dedem hacı kartını şimdilik tutuyorum.
-
@aryastark hocam orda yanlis dogruyu goturuyor mu
-
@onuktekin orda torpil işlemeezzz sınavda ne yaptıysan o iptal edilen soru yok öyle 100 bölü 98 çarpı doğru sayısı falan da yok
-
@aryastark onun ilani ne ara geldi ya ben kacirmisim
-
@onuktekin her an abdestli olmak lazım bu çok mühim.Yoksa maşallah öbür tarafta çatırdatabilirler
-
@70kuralliii ben bi yerde okumuştum iyilik yaparsan 3 yazılıyomuş kötülük yapıyosan 1 yazılıyomuş daha çok doğru yanlışı götürüyor
-
@y-ayrancı_ogz01 mazallah diyecektim
-
@aryastark Bakıcaz artık ne gerekiyorsa deneyeceğiz işte. Çalışayım da gerisine sonra bakarız.
-
82-83 ile mülakata girebilir miyimciler gelmiş yine. 800.kişinin 15-16 yanlışı olacak, öyle mi? 77-78, maksimum 79 olur bu sınav. bence 700 kişi 80 ve üstü olur, kalan en az 100 kişi de 80 altı olur.
-
@70kuralliii doğduğumuzda..........
-
@ahmetozcelik35 hocam ben rüyamda 74 ve 77 sayılarını gördüm. valla bak bu ikisinden biriyle kapatırsa beni bulun herhangi bi liste sonucundan önce istihareye yatayım sizler için
-
Düşük olursa 73 yüksek olursa 84 bu son tahminimdir.
-
@ahmetozcelik35 yazdığımız zaman anlamadan dinlemeden puan yarıştırıyorsunuz diyorlar. düpedüz manipüle etmeye çalışıyorlar.