İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@y-ayrancı_ogz01 Tabi tabi sınav ön şartı o
-
@70kuralliii dostum nickinin anlamı ne?
-
@prezıntcihangir genelkurmay başkanı cumhur başkanı basbakaninizim amerikaninida prezint preziditinim, ankara ayağını denk alsın
-
@varol
-benim babam kim?
-jf kennedy abi- annem kim?
-jf kennedy
-ben kimim?
-sen de jf kennedy
-yönetim?? yönetim? yönetimin kendisiyim
- annem kim?
-
@prezıntcihangir hocam iktisatta 70 kurali varya kac sene sonra buyumeyi 2 ye katlayacagini buluyorduk o iste
-
@70kuralliii iki guy sınavında da görüp öğrendiğim kuraldı ne zaman iletinizi görsem aklıma geliyor içim cız ediyor
-
@karamell olsun hocam insan yanlis yapa yapa ogrenir caninizi sıkmayin
-
@70kuralliii hocam ben 72 diye biliyordum acaba 70 ayrı bir kural mı diye merak ettim aynı kuralmış eyvallah
-
@y-ayrancı_ogz01 iyi bakın isterseniz ben moral bozmuyorum benim moralimi başkaları bozdu ama nedense onlara tek laf etmeyip bana yüklenmişsiniz arkadaşlarınız heralde
-
@varol Adamdaki genel kültür efsane göçe girse rahat 70 üstü alır
-
@Gülbeşeker girdim zaten min 86 bekliyorumsjsjsjsj
-
@Lora git suya,dağa,taşa anlat derdini kardeşim.İnsanlar senin negatif enerjini kaldırmak zorunda değil.Sizde Çorumlu olabilirmisiniz bu arada.Yanlış anlamayın ama İŞ BU yakınmalar bana birini anımsattı, arkadaşlarımın size selamı var bu arada..
-
@friedman-25 "BAKAN BEY" ne birader, sekreteri gibi konuşuyon
-
@y-ayrancı_ogz01 o embesil aklima geldikçe fıttırıyorum
-
@y-ayrancı_ogz01 ben derdimi dağa taşa anlatma derdinde değilim umutsuz şekilde konuşan birilerinin nikinin altında cevap verdim fikrimi söyledim umutsuzluğa kapıldım fikir özgürlüğü yoksa o ayrı senle bir ilgim yokken sen bana yazdın milletin olumsuz konuşup konuşamayacağı hakkında karar verme durumunuz varsa ise madem öyle platformun girişine olumsuz yazacaklar gelmesin yazın diğer yandan ben orada başkaları da olumsuz konuşurken ben onlarla konuşuyordum ama siz sadece beni eleştiriyorsunuz çok adilsiniz gerçekten aman beni ilgilendirmez de zaten
-
@Lora o zaman size hayatta başarılar diliyorum,sağlıcakla kalın
-
@Lora sizin olumsuz dusunmeye hakkiniz oldugu gibi onunda sizin olumsuz dusunmenizi buraya yazmanizi elestirme hakki var. Kim verdi size bu yetkiyi gibisinden konusamazsiniz
-
Forumun espri seviyesi iyice düşmüş bu arada çorumluyum gururluyum hayırdır ikidir Çorumlu mevzu dönüyor Parisli arkadaşlarım
-
@80üstamadnnmsz espri yapılmadı kardeşim:) bende ADANALIYIM.Bi iyice irdeleyip,daha sonra yorum yapmanı tavsiye ederim dostum.Benim ne anlatmak istediğimi burada herkes anladı.Sende anlamışsındır umarım.;)
-
@y-ayrancı_ogz01 bende corumluyum sorun yok anladik biz