İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Yarın öğleden sonra 2-3 gibi açıklanır mı:)
-
@GelirUzmYard bizde bu sanşla bi hafta daha bekleriz
-
@y-ayrancı_ogz01 yeah man !
-
@GelirUzmYard 2019 sınavı 13 gün sonra mesai saati bitiminde açıklanmıştı beş buçuk altı civarıydı yanlış hatırlamıyorsam
-
@NYXZ öğretmenlik de olurdu ama şöyle iyi bir öğretmenlik bölümü ama aslına bakarsan iibf doktorluktan bile iyi bence temiz iş uzmanlıklar filan ama atanamazsak mı işte o zaman sıkıntı büyük
-
Arkadaşlar bi önceki sınavda itiraz edilen sorularla sınav sonuçları birlikte mi açıklanmıştı?
-
@onur06 evet
-
@kemankeşş teşekkürler
-
@80üstamadnnmsz ahahhahahaaha seviyeyi yükselttin bak şimdi
-
@y-ayrancı_ogz01 Hem de Nasıl
-
@80üstamadnnmsz seviyeniz bu kadar işte zavallı aklınca Level atlamaya çalışıyor Paris ten sana ne getireyim
-
@NYXZ bunu söyleyende il göç kovaliyor:)
-
@y-ayrancı_ogz01 sen beyin tak da gel bize yeter
-
@80üstamadnnmsz sende beyin varmı? Esprinin ne olduğunu bile algılayamıyorsun arkadaşım.
-
@NYXZ, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@NYXZ, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Ah gençler ah, sağlık okusaydınız şimdi evli çocuklu mutluydunuz hepiniz 8 bin daha pompalamışlar gene
Bizde alınan sağlıkçılar : IS EĞRİSİNİ SAĞA KAYDIRIR çözüp duruyoruz
Çok iyi ya
-
Burası sizin tartışma yeriniz değilciler gelmeden Bi rez alayım
-
“Çorumlunun yaptığını herkes yapamaz.” Diyerek noktayı koyuyorum. Dilerseniz uzamasın konu daha.
-
@scofieldmustafa yürü be
-
@scofieldmustafa forumun bunlarada ihtiyacı var kardeşim amacın sapsın bazen
-
@y-ayrancı_ogz01 canım aynı levelde değiliz ondandır eğilmek istemiyorum .bir de artık cvp yazmak istemiyorum kısa cevaplarla konuyu kapatmaya çalıştım ama anlamadın yasaklanmak istemiyorum Cevap yok artık sana