Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Willsmithh kendin 78 yaptın diye 80 üstü kapatacak deyip durma. 76-77 ancak kapatır. Kazanırsın bunu da kazanırsın ne stres yaptın be kardeşim.
-
@tg69 kendim yaptım diye ne alakası var diğer başlıklarda yazdıklarımı takip ederseniz anlarsınız ilk il göç sınavında 74 yaptığım halde 70 kapar diye yazdım bu il göre sınavında 88 yaptım ama 77 78 kapar diyorum ? Forum ağırlıklı yazanlar genelde 80 ve üstü ilk günden beri buraya 80 altı 2 3 kişi yazdı burda cevap yazılmadikca durduk yerde birisi bana sormadikca yazmadım da zaten , stres yapacak bir durum yok benim tahminim bu kazanırsam bile son puanlı ile girerim diye tahmin ediyorum
-
@Müşrif hocam şöyle bence evet kolay bir sınav edildi ama buraya foruma yazan epey tanıdık insan var ki bunlar devamlı yazanlar fake olamaz benim saydığım sadece burda 20 25 kişi oldu ben zaten 80 +-1 diyorum.ilk günden beri 80 kişi olduğu için oda 75 ler düşerse çok şaşırırım kendim 78 yaptım ama gelse bile sınırda olur inşallah sizlerin tahmini tutar benim yorumlarim burda acısma gibi algılanmasın tanıyan biliyor diğer basliklardaki yaklaşımımi
-
@Willsmithh Sadece buradan 20-25 kişi varsa baraj 80'i çok geçer o zaman.
-
@NeverLetGo vallahi hocam dediğim gibi görmemiş değilim burda acisacak durumum yok TCDD sınavında da arkadaşlar ile tartıştık biraz gerek kendi çevremde özellikle hazırlanan arkadaşlarımızın hepsi 75 85 arasında 75 altı daha 1 kişi duydum 75 80 arası genelde teftiş sınavlarına hazırlanıp buraya yogunlasmayanlar
-
Anladım hocam
-
en yüksek kaç doğru sayısı duydunuz arkadaşlar? 90-95 arası yapan var mıdır
-
Kasimdaki il goc sinavi bu sinav ile esdegerdi bana gore ve o listede 80. Kisinin puani 74 biseydi. Bir iki soru iptal ve kişilerin daha iyi çalışması falan derken bana gore 78 ile kapatir gibime geliyor 77 yada
-
doğrudur hocam ben ilk kez girdim. önceki merkez sınavları da 76 civarı kapatmış.
-
Açıklandı mi acaba ya da kacla kapattı gören bilen ?
-
@aroma açıklandı hocam 80 le kapattı
-
@muhasebeduayeni sitede neden yok ki
-
@aroma göç aybü ye bi daha bakın isterseniz hocam
-
Kazanan arkadaşlarım hepinize başarılar dilerim benim olmamış inşallah hakrdenler bu mesleği icra ederler
-
merhaba arkadaşlar kazanan arkadaşları tebrik ederim inşallah bu yolun sonu güzel biter en çok hak eden 20 kişi için.
hakkımızda hayırlısı olsun -
Benim de olmuş . Kazanan arkadaşları tebrik ederim
-
@NeverLetGo hocam içinizi rahat tutun gelir demiştim size
-
@ankara0648 Evet hocam sağolun tekrardan Sizin de oldu bir aksilik yok değil mi ?
-
1 soru ile kacti aynı şekilde keyfim de
-
@NeverLetGo oldu hocam çok şükür