Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@TRRS ben göç başlığında yeniyim hocam ondandır aynı kargo paketinin içine 2 farklı dosya halinde aynı belgelerden gitse sorun olmaz diye düşündüm. dosyaların üstüne de yazılabilir göç uzman yrd ve il göç uzman yrd diye.
-
@Ertuğrul-Bey evet mantikli hocam ben de öyle yapayim. 2 ayri kargo parasi vermeyelim hem. Ayni adrese gidecek sonucta. Teşekkür ederim herkese yanıtlar için
-
@sntn35 ayrı göndermeye gerek var mı hocam bilemiyorum yani koskoca kurum içindeki yazıyı görüp anlayabilir diye düşünüyorum 2 farklı dosya yapın üstüne de yazın sorun olmaz.
-
@aryastark aynen hocam. Biraz kafam karışmıştı da uzerinde belirtirsek sorun olmaz bence de.
-
@Pirinçkimirinçki hahahah
-
Sevgili Arkadaşlar ;
bilgi paylaşımı yapabileceğimiz bu başlık çok güzel.
düzenlenmiştir
-
silinmiştir
-
istenen fotoğrafların protokol görüntüsüne uygun olması şart mı
-
@levla bence takım elbiseli olmasına gerek yok, ha olursa güzel olur ama zorunlu değil. ben sadece gömlek giydiğim bir vesikalık gönderdim.
-
@aryastark teşekkür ederim ben de öyle bir vesikalık gönderdim artık
-
@levla rica ederim hocam ne demek atanalım da inşallah, ondan sonra isterlerse takım elbise üstüne takım elbise giyip vesikalık çektirir onu göndeririz sıkıntı yok
-
@aryastark ne güzel dediniz hocam öyle ya ilk mülakat deneyimim olacak hayırlısı olsun artık
-
@levla benim de göç idaresinde ilk mülakatım olacak. hakkımızda hayırlısı olsun hocam başarılar dilerim
-
@aryastark teşekkür ederim size de başarılar hocam Allah hepimizin yardımcısı olsun
-
mülakatlar ne zaman açıklanır? mevcut gündem etkiler mi sizce
-
@aryastark göç idaresi geri gönderme merkezlerindeki alınan tedbirler dizisini paylaşmış şu an ki gündem böyle İçişleri Bakanlığının genelgesinde mülakatlar sınavların ertelenmesi yönünde bir madde yoktu artık kurumu takio edeceğiz bu hafta bence bir bilgilendirme olur
-
@kemankeşş teşekkürler cevap için. umarım bu hafta duyuru olur da daha fazla uzamaz.
-
en erken haziran başı bizim mülakatlar... bayramdan sonra yaparlar büyük ihtimalle
-
@aryastark duyum mu tahmin mi hocam?
-
@Manchester tahmin hocam. şu ara zaten vaka sayısı arttı ölümler de aynı şekilde, daha da artacak gibi malesef.. 2 aya azalsa bayram da aradan çıksa en erken haziran diye düşünüyorum ben