Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@aryastark hocam kendi tecrübemden söylüyorum idare sıkışmaz ise haziran bile çok iyimser bir tahmin
-
@Godot37 idare sıkışmazsa derken anlamadım hazirandan da geç mi diyorsunuz salgın yüzünden mi?
-
@Manchester tahminim öyle hocam. Salgın kısa sürede bitecek gibi değil maalesef. İdare sıkışmazsadan kastım personel ihtiyacını hat safhada hissetmezlerse.
-
@Godot37 hocam personel ihtiyacı olmasa kurum en başında neden ilan açsın neden sınav yapsın? salgın dersiniz tamam da mülakat aşamasına gelmiş ve mücbir sebepten dolayı bekleyen bir alımda personel ihtiyacı demenizi anlamıyorum. ihtiyaç olmasa hiç bu işe girişilmez zaten.
-
@aryastark Estagfurullah hocam, personel ihtiyacı olması ayrı, bunu had safhada hissetmek ayrı. Böylesi bir pandemi döneminde olağanüstü bir göç meydana gelmezse (ki inşaallah gelmez) bu alımın çok daha ileri bir tarihe erteleneceği kanaatindeyim. Moral bozayım diye demiyorum, bu duruma hazırlıklı olmakta fayda var.
-
@Godot37 hocam olay personel ihtiyacı değil. Şuan virüs sebebiyle olağanüstü bir durumdayız. Mülakatlar yapılamıyor. Mülakatlar yapılıp sonuç açıklansa bile işe başlatılamıyor şu ortamda. Kamu kurumlarında zaten esnek çalışmaya geçildi. Minimum kişi ile işleri yürütüyorlar. Kurumun çok acil ihtiyacı dahi olsa şu ortamda milleti toplayıp mülakat yapamazlar. Virüsün yayılımı azalması biraz daha hayatın normale dönmesi şart. Haziran Temmuz öncesi zor gözüküyor.
-
Ben arkadaşım için bir şey soracam geçici bir süre onda kalıyorum o evde yokken eve bir postacı geldi ama ben kapıyı açamamıştım yetişemedim aşağıdan gidişini gördüm postacının acaba ne için geldi yanlış yere mi geldi ne olduğunu bilmiyoruz 45 için kişilik mülakata girmişti ve 2 3 tane daha hak kazandığı mülakatlar var bekliyor bu 20 ve 200 kişilik olanı da bekliyor acaba biz bir şey mi kaçırdık bu kurum herhangi bir aşamada herhangi bir konuda tebligat yapıyor mu hem bu20 ve 200 kişilik alım hem de 45 kişilik alım süreci bekleyen bir aday için bir bilginiz var mı bir de mülakat tarihleri ilanla mı oluyor tebligat mı nasıl işliyor bu kurumun süreci
-
@Lily 45 kişilik alımda sitedeki ilandan takip etmiş ama bu salgın sebebiyle bir değişiklik olmuş mudur?
-
Mülakata kaç kişi gelmeyecek başka yerleri kazananlardan? Tahmini olarak
-
ben ve bir arkadsim gelmeyecek
-
@VeblenMeblen teşekkürler. Merkez göç uzm yard mülakatına gelmeyecek olanlar yazabilirse çok seviniriz arkadaşlar.
-
Aranızda diplomayı okul onaylı gönderen var mıydı arkadaşlar
-
Ben de girmeyeceğim
-
Bende gelmiyorum
-
Hocam mülakat için yabancılar kanunu iskan kanunu Türk vatandaşlığı kanunu bunlara bakıyorsunuz değil mi
-
@ankara0648 Mülakatta 6458 sayılı Kanun dışında mevzuattan sorulduğunu duymadım, il göç uzm. yard. mülakatlarında vs. aksi olmuşsa paylaşsın arkadaşlar tabi ama ben şimdiye kadar duymadım.
-
Göç Uzman yardımcısının görevleri nelerdir arkadaşlar ? Daha çok hangi işleri yapıyor?
-
@sıla35 çalıştığı daireye göre değişiyor
-
@sıla35 merkez göc uzmanligi iyi bir kadroymuş.Kazanan kişileri başka kurumlarin listelrinde göremezsiniz.
-
@zenginmemur herkes için en iyisi o olur zaten