Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@hakimehanımm hocam.yok okadar değil ben 80 kapar diyorum
-
Sorulara itiraz eden oldu mu ?
-
yanlış oldugunu düsündügunüz varsa dilekçe verin arkadaşlar giden 25 tlniz olur en fazla.. belkide o iptal olan soruyla listeye girebilecekseniz..
-
Dün bir soruya itiraz edecektim ama hocalarım doğruluğu teyit etti. Merkezde başka da soru yok gibi ihtilaflı.
-
Ilk kez takıldığım bi soruyu hocaya sordum aciklamasi doğru /yanlış şeklindeki oldu. Şu sektörün kaymağını yiyip böyle yapmalarına illet oldum .Iyiki su ana dek bi kuruş paramla kitaplarınızı almadım...
-
@Ertuğrul-Bey hangi soru hocam
-
@norm hayır hocam o soru doğru 3 kitapta da ortalama maliyet yazıyor
-
@Müşrif bende cevap ortalama maliyet dogru diyorum sadece o sorunun iki cevabi var diyorum ikinci en iyi fiyat da oluyor cevap.. maliye de her seyin ikinci ucuncu bir kullanimi var mesela serefiye bazi kitaplarda degerlenme resmi olarak da kullanilir ikisi de dogrudur ben bunu diyorum
-
Kim hangi sorunun yanlış olduğunu düşünüyorsa itirazını yapsın dün bir hocaya soruyu yolladım doğru dedi bi başka hocanın gönderisine rastladım sonra aynı soruya yanlış demiş bu bile çelişkili olduğunu kanıtlıyor aslında. Koskoca üniversite doğru düzgün bir sınav yapamıyor nasıl iş anlamadım
-
Merhaba arkadaşlar 3-4 kurum sınavına, mülakata girdim ancak foruma üye olmayı kendi içimde hep reddetmiştim merkez göç için açtım sonunda inşallah uğur getirir şöyle bir bakıp çıkarız. Kaçla kapatır var mı bir tahmininiz?
-
@aryastark kaç doğrunun var hocam
-
@aryastark benim tahminim 80 de kapatacak kendim 78 yaptım ama ortalama 80 yapılırdı çalışanlar en azından 80 yapardi
-
@Willsmithh 84-85 civarı diyelim, sizin kaç?
-
@aryastark hocam olur ozaman 84 85 gayet iyi
-
@Willsmithh ben de olur diye düşünüyorum inşallah tabi. il göç başlığına bakarsak merkez göç 95le kapatacak
-
@aryastark il göç zaten öyle bir hâl aldı ki sınava girmeyen bile ben 90 aldım diyor merkez göç tahminim 78 ile kapatacak
-
@norm hadi inşallah ben 78 im :))
-
@norm il göçteki olay şu, sorular açıklandı ya baktılar 85 üstü tabi sevindi herkes ama bilmiyorlar ki o netler eve gelip sakin kafayla bakınca her zaman 2-3 tane düşer. böyle bakınca küçük duruyor ama 85 demekle 82 demek arasında büyük fark var çünkü şuan tamamen 85 alanları baz alıp 80le kapatacak diyorlar. olay tamamen bu. yani o sınav 80le kapatırsa merkez göç ennn az 90
-
@Willsmithh sayın hocam emin olmadıklarımı da yanlış sayarak 82 doğru saydım. Il göçde de 83 84 tane saydım. Bu halde merkeze girme sanşım daha yüksek diyebilir miyiz ? :)))
-
@paradokskralı hocam bence merkez il göçen daha supriz bilmiyorum burda gorduklerim.hep yüksek merkez 80 altı az var ama yüzyuze tanıdığım 80 altı var bende kestiremiyorum gönül isterki 80 altı kapasın