Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@jhonnybravo tamam işte uzman yardımcılığı süresince alınmış olma şartı olmak var sınava girmek için şart var mı diye sordunuz sandım uzman yardımcılığı da 3 yıl sürüyor 3 koşulda birinden başlarız okunursa kurumda düz memurluğa atama yapılıyor uzman yardımcılığı süresince olan dil şartının kalktığını sanmıyorum en iyisi kurumu arayın sorun hocam
-
Gökhan KARADENİZ arkadaşımız da TMSF uzmanlığını kazanmış. Merkez Göçten feragat ederse seviniriz.
-
SAYIŞTAY AÇIKLANDI MERKEZ GÖÇTE DE OLAN 2 kişi mevcut
-
Habib Kılıç ve Necati Mayda Sayıştay denetçi yardımcılığı sınavını kazanmış hayırlı olsun. Merkez göç için feragat vermeyi lütfen ihmal etmeyin.
-
Toplamda kaç kişi var diğer kurumları kazanan? Tabi en önemlisi bu kişiler merkez göçten, açıklanmadan feragat eder mi...
-
Nedir sonuçlar arkadaşlar?
-
@aryastark olsumsuz sizin oldun mu hocam
-
@jhonnybravo yedek hocam
-
@aryastark arkadaşlar bizde geçen yıl yedeklere sıra geldi umarım sizlerinde şansınız yaver gider
-
@erglmr kaçıncı yedeğe kadar gelir hocam
-
@berkayyy en az 3 kişi feragat edecek tanıdığım isimler var listede
-
@calicartel kimler hocam hangi kurumları kazandılar biraz daha ayrıntı verebilir misiniz
-
@calicartel 3 değil 100 bile kurtarmıyor beni cevapladığınız için teşekkürler
-
@berkayyy üzgünüm hocam.hakkinizda hayırlısı olsun.
-
@xxxx isim vermem doğru olmaz hocam ama 3ude teftiş kadrolarında çok özel bir Sebeb olmadıkça merkez göçü tercih etmeyeceklerdir.
-
@calicartel hocam 3 kişi feragat mi edecek? Emin misiniz
-
@aryastark yüzde 99ihtimalle eminim hocam.biri sayistayi kazandı zaten o kesin. Diğer ikiside teftis kadrolarında çok özel bir durum olmadıkça göçü tercih etmeyeceklerdir
-
@calicartel böyle diyorsanız bana sıra gelir hocam yedeklerden ben ilk 3teyim. 2 saattir öylece oturuyorum sağ olun bir nebze olsun umut verdiniz inşallah dediğiniz gibi olur
-
@aryastark yakında hayırlı olsun diyebilirim size
-
@Sank inşallah hocam sağolun sizin oldu mu