Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar iyi günler bi ricam olacak. Asil listedeki hilal bulutu tanıyan var mı ? Başka kurumu tercih etmiş fakat diğer yedeğin aranması için feragat vermesi gerekiyomuş acil lütfen tanıyan varsa ulaşsın kendisine
-
@Arrow yani 4.yedeğe mi sıra geliyo hocam şimdi
-
@Elnogate Aynen hocam
-
@kahvevekitap hocam başka bir başlıkta eğer mülakat puanı 50nin altındaysa gvs olumsuzdur diye okumuştum, eğer yanlış hatırlamıyorsam. isterseniz cimerden puanınızı görmeyi talep edin 50 üstü veya altı olması durumuna bakarak anlarsınız diye düşünüyorum
-
Daha önce merkez göç uzman yardımcısı olarak atanan foruma üye üstadlarımız varsa işe başlama ne kadar sürer bilgi verebilirler mi acaba?
-
Merkez göçler işe başladı mı?
-
@Arrow aranmadı daha
-
Merkez Göç Uzman Yardımcılığı başarı listesindeki yedeklerden Mine Hanım -sanırım altıncı yedekti- bir kuruma yerleşmediyse henüz hazırlığını yapsın, bir aya tebligat alır. Zira sınav birincisi arkadaşımızı kaymakamlığa uğurluyoruz. Aday arkadaşlar da hazırlıklara başlasın, yaza ile göç ve merkez göç alımı planlanıyor.
-
Bu bilgilerin kaynağı nedir hocam ?
-
@06tc bu arkadaşa güvenin sağlamdır
-
@hayırlısıı Hocam arkadaşımız merkez göçte mi çalışıyor ?
-
@yusufyigitt07 evet
-
@06tc Hocam bu ilanlar 2021 KPSSden önce mi gelecek sonra mı?
-
@06tc mayis gibi mi olur ilan hocam
-
O zaman taze bir konu açsak oradan devam etsek inş tez zamanda gelir iyi olacak bizler için .
-
@hayırlısıı 2021 KPSSyi de kapsayacak mı acaba
-
@semihylc evet yeni başlık açıp oradan ilerleyelim guy sınavı sonrası en azından çalışmaya başlamayı düşünüyorum . İlk kez gireceğim sınav içeriğini çok bilmiyorum
-
@06tc sayı hakkında bir tahmininiz var mı?
-
@law içişleri süreci hızlı yürütüyor. 2021 KPSS açıklanması Eylülü buluyor o kadar uzayacağını sanmıyorum. Sadece tahmin bu her şeyi ilan gelince göreceğiz.
-
@4545 hocam sayı 100 konuşuluyor pareto üstadın listesinde mevcut . Artık ne kadarı merkez ne kadar il olur anca iş ciddiye binince belli olur .