Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar size pasaport kanunu nüfus hizmetleri kanunu türk vat kanunu iskan kanunundan vb sorular geldi mi
-
@80üstamadnnmsz bana gelen mevzuat soruları 6458 ve geçici koruma yönetmeliğindendi
-
@mulkiyeli_93 hocam yarın gireceğim taşra sizece kaç dk sürer
-
@kemankeşş2 10 dakikayı bulacağını sanmıyorum, program çok sıkışık. eskiden de ortalama 5 dakika sürdüğünü söylüyorlar zaten.
-
Bölümü iktisat olup Merkez göç mülakatına giren arkadaşlar sorular daha çok hangi bölümden geldi? Burdan ya da özelden yazabilirse sevinirim.
-
@mulkiyeli_93 hocam gecici koruma yönetmeliginden nasil bir soru geldi peki söyleyebilir misiniz?
-
@Elnogate geçici barınma merkezlerinde kimler kalır, Türkler de kalabilir mi
-
@mulkiyeli_93 iyi bari kolay soruyolarmıs. Çok teşekkürler
-
@Elnogate rica ederim
-
Arkadaşlar merhaba hep mevzuattan mı geliyor sorular diğer alanlardan yok mu hukuk iktisat maliye ky ui insan hakları maliye teknoloji genel kültür gibi diğer dahil olan konulardan geldiyse örnek verebilir misiniz?
-
@mulkiyeli_93 teşekkür ederim
-
İleti düzenlenmiştir.
-
. AYSUN KÖROĞLU, HASAN ÇİMER, HASAN YAĞDIRAN, ANIL FİTİL. İçişleri uzmanlığını kazanan arkadaşlarımız. Bu arkadaşlarımız MERKEZ GÖÇ mülakatına da girmiş Rica etsek feragat dilekçesi gönderirler mi pazartesiden itibaren. Açıklanmadan bir kişiye daha yer açmış olursunuz.
-
Bir duyumu, tahmini olan var mı arkadaşlar? Merkez mülakatları biteli 40 gün oldu. Acaba Merkezi de İlle birlikte mi açıkayacaklar yoksa ayrı ve daha önce mi değerlendirilir sizce?
-
@şehzade45 birlikte açıklarlar il göçün bitmesini bekliyorlardı büyük ihtimalle
-
KEMAL GÜMÜŞSOY ve KAZIM YADIK ARKADAŞLARIMIZ ENERJİ UZMAN YARDIMCILIĞINI KAZANMIŞLAR. MERKEZ GÖÇÜ TERCİH ETMİYECEKLERSE FERAGAT ETMELERİNİ RİCA EDERİZ.
-
Arkadaşlar herkese merhaba
Merkez göç uzmanları için yds şartı devam ediyor mu bir kaç arkadaşım müfettişlik ve merkez kadrolarda yds sartının kalktigini iddia etti ama bir bilgisi olan var mi acaba bu konuda?
-
@jhonnybravo yds şartı derken ön şart yok kazandıktan sonra sanırsam 2 3 yıl içinde yds den belli bir puan alıp ibraz etme şartı ayrıca 3 yıl içinde sözlü ve yazılı uzmanlık sınavını geçmek ve 23 yıl içinde tez yazılıp kabul edilmesi (süreleri tam bilmiyorum yuvarlak hesap yazdım)
-
@Pinky 23 gibi oldu 2 3 yıl demek istedim
-
@Pinky on sart degil hocam. Uzman yardımcılıgı suresince alinmis olmak kaydi ile en az 70 yds puani diyor hem bu sitede hem kurumun kendi sitesinde ama bu sart kaltı diyen arkadasım su an bi bakanlikta mufettis o kalktı diyor eskiden her merkez ve mufettislik kadrosunda vardı diyor o yuzden sordum.