Mustafa Karadeniz 4T aldım. Kitap güzel ama hatalar var
-
Re: TVS İçin Kaynak
-
Kitap güzel falan değil. Booomboş bir kitap, intihallerle dolu olmasına rağmen yalan yanlış.
-
@walras12 kesinlikle haklısınız hocam. Kitap hatalarla dolu.
-
Mustafa Karadeniz kim? Maliye mezunu mudur? Nerden yazıyor böyle kitap; üniversite hocaları bile böyle şak diye kitap yazamıyor. İşin ilginç yanı bu Mustafa Karadeniz'in iktisat kitabı bile var.
-
Facebook da en az gördüğün kitabı al temel prensibim
-
-
Denemeleri de hataliydi böyle. Facebook'ta paylaştığı post'un altına sitem edince, "denemelerin resmini atar mısın?" dedi. Attım, bir şey diyemedi.
-
mustafa hocadan ders aldım. milletle dalga geçti yarıda bıraktı dershaneyi. ahmet nohutçuyu arkasında almış iş yapan biri. parayı sever bol bol kitap editörlüğü yapar. tavsiyem kitaplarından uzak durun. iyi çalışmalar.
-
Konsensusun vergi kısmını da batırıp bırakan şahıs.
-
Bu vergi ile ile ilgili elinde güncel pdf soru olan var mı peki ?
-
@kuruhasan konsensusun kpss formatinda olanda iyiki vergi yok o zman set boşa giderdi
-
@fech29 ahmet nohutçu ne mezunuydu bildiğim kadarıyla oda hukukçu değil
-
-
Mustafa hocayı tanımam etmem ama eşi Ebru Karadeniz'den vergi dersi aldım. İnanılmaz güzel bir notu vardı geçen sene bu yıl da o notu kitaba çevireceğini söyleşmişti. İdari Hakimlik için sığ kalabilir ama KPSS için yeterli diye düşünüyorum.
-
Mustafa Karadeniz deyince kitap-ders-maliye vs. en son aklıma gelen şeyler. Mustafa Karadeniz deyince aklıma gelenler ektedir
-
Mustafa Karadeniz yazınca bunlar çıkıyor.
-
hatırası var laf etmeyin -
@Godot hocam gece gece hiç güleceğim yoktu
-
Geçen sene aldığım bir çok basım ve bilgi hatası olan kitap. Sadece genel dizaynı rahat çalışılabilir konu sonundaki çıkmış sorular boşluk doldurma vs olayına kanıp almıştım. Bu seneki baskısında bu hataların olmayacağını düşünüyordum ancak alan arkadaşlarım hala hataların mevcut olduğunu söyledi. Yani bir kitap "yazıyorsunuz" bunu düzenleyip gözden geçirmek bu kadar zor olmamalı.