Kpss iktisat ve diğer dersler için kaynak ve çalışma biçimi tavsiyeleri
-
@mc61 tufan samet hocanın kaynakları ile yüksel bilgilininki kiyaslanamaz hocam .Tufan hocanın kaynaklarını Gönül rahatlığıyla çözebilirsniz.
-
Maliye için konu anlatım ne önerirsiniz ?
-
Arkadaşlar muhasebe yapamıyorum elimde Ferhat yıldız var ama oturmuyor bende bi türlü,Nasıl bi yol izlemeli ve kaynak olarak ne önerirsiniz numerus dışında
-
Alan dersleri için soru bankası kaynak tavsiyeniz var mıdır arkadaşlar?
-
Vergi ve tvs için güncel kaynak önerisi yapabilecek olan var mı acaba?
-
@Gülbeşeker merhaba muhasebeyi bende bir türlü oturtamıyordum ama muhasebe nerdeyse tamamen kayıt ezberi. Ben şey yaptım diyelim stoklar çalısıyorum o konuyu güzelce tekrqr edip hemen arkasına sadece stoklar çözdüm böyle ayrı ayrı soru bankaları vardır konu konu.. bunsekilde mutlaka faydasını görüceksindir.
Kolay gelsin, -
Arkadaşlar bu arada maliye konu anlatım ve soru bankası önerisi olan var mı ?
4T ve Pareto arasında gidip geliyorum. Ne önerirsiniz? -
arkadaşlar iktisat soru bankası almak istiyorum lakin kitaplar genellikle pahalı istanbul içinde ikinci el kitap satmak isteyen varsa bana ulaşabilir mi ya da bunları ucuz yollu nasıl temin edebilirim
-
@IS-LM mrb kitap bulabildiniz mi?
-
Merhaba arkadaslar iktisat icin kitap arayisi içindeydim ve analiz iktisat ozgun soru bankasin kitabında karar kıldım aldim çözdüm kullandım ve yazmak istedim benim gibi iktisadiniz 20 net civarinda iseniz baya isinizi gorur suan denemelerde 30 35 arasi gidip geliyorum tek kelime ile bayıldım önceleri biraz agir geldi ama israrla uzerinden gecerek anlamaya calistim kitabın dilini çözünce tadindan yenmiyo. Hepinize basarilar
-
@fatos hocam bende de o kitap var son 4 luye geldim yeni ama 1 kez çözdüm. Siz 2 tur mu cozdunuz 30+ neti gördünüz
-
@Su28A evet hocam 2 tur ve surekli tekrarla birde iktisadi yapamadığım icin sinir olup ustune gitmek lazim
-
Arkadaşlar hukukta ders notu olarak Murat nasıl özellikle anayasa idare ceza ticaret kısmı. Ya da bu dersler için hangi kaynağı tavsiye edersiniz ?
-
Arkadaşlar benimhocamin gkgy çözümü soru Bankası nasıl sizce?
-
Tecrübeli olan arkadaşlar geçen sene maliye değişikti baya zordu . Sizce tahmin olarak bu yıl hangi dersi zorlarlar?
-
@Su28A hukuk bence. 2 Yıldır kolay geliyor sorular
-
@Su28A iki senedir hukuk kolay geliyor bence hukuku bu sene zorlarlar.
-
Maliye peki nasıl olur sizce 2019 gibi olur mu korkuyorum maliyeden
-
Coğrafya ve tarih konu İçin ne önerirsiniz arkadaşlar?
-
@hakimehanımm hukuku belli bir düzeyin üzerine çıkaramazlar kpssde çok fazla konu ve detay var