Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Arzuhal uzman denilen kadro eskinin düz memuru. Sen bu adama mühendislik yaptıramazsın.ihtiyacı varsa sizleri Mühendis kadrosundan almalı.
-
Arkadaşlar bu boş tartışmalar yerine sadece bilgi alış verişinde bulunuldu forum daha anlam kazanır herkesin kendine göre bi doğrusu var bu yüzden boş verin bı şeyleri ikna etmeyi
-
@rassal sana göre. Devlet böyle uygun görmüş
-
@sirnakli tartışma değil mühendis hakkı korumak
-
Kardeşim bende mühendisim anlatmak istediğim bunun karşı tarafa anlayamazsın mühendislik daha olanakları iyi demiş bilgisi olmadığı buradan belli kpss de çok az alım yapiliyo oda 90ustu olmasi lazım artık 90bile kirtarmiyo özelde de imkanlar yok bölümü okurkende o kadar sıkıntı çekmek çabası ve onlar her kurum sınavına girebiliolar halen adam alınan mühendisliğe kafası takılmış ne diyim bende saygı duyarım düşünceler ama bunun hak korumayla alakası yok yeri bura degil
-
@sirnakli haklısın. Sadece yaptığı yorumu hadsizce buldum cevap vermek istedim.
-
Naçizane benim düşüncem sayfada sadece sınavla alakali bilgi olursa daha faydalı olur başka platformda tartışılabilir boş derken bunu kasdettim yanlış anlamayin
-
@rassal kardeşim seni temel hukuk bilginden dolayı kutlarım. Ama benim amacım burda kışkırtıcı şeyler söyleyip polemik yaratmak değil, arkadan gelenlere biraz olsun yardımcı olmak. Ayrıca, sanırım kamu personeli rejimi konusunda biraz toysun çünkü devlette nerelerden mezun kişilerin nerelerde çalıştığını görsen heralde ağlarsın. Çıkan ilanlara diğer bölüm mezunlarını kışkırtıcı bir şekilde cevap vermek yerine dersine çalışırsan senin için daha iyi olur. Naçizane.
-
@rmazandavulcusu tamam
-
iktisat p14 95 in altına iner mi? yds de yok inmez gibi sanki
-
Elektrik elek muh varmı ses versin
-
İstatistikçi arkadaşlar mülakat konuları hakkında kurumu arayan oldu mu ?
-
@sirnakli var hocam, ama benim puana dusecegini sanmiyorum
-
@fincher belli olmaz kardeşim neyin ne olacağı hayırlısı hakkımızda
-
@sirnakli oyle tabii, hayirlisi diyecegiz.
-
Başvuru yapabilen varmı ben sorun yaşıyorum
-
Cv kısmına normal klasik şekilde cv mi yüklememiz gerekiyor yoksa el yazısıyla mı?
-
Başvurulan bölüm ile mezun olunan bölüm eslestirilemedi yaziyo böle sorunla karşılaşan varmi
-
@sirnakli hocam müfettişlik başvurusunda bana da böyle olmuştu. Mail atmıştım ama daha maile cevap vermeden ertesi gün denediğimde olmuştu. Mail atın isterseniz bir süre sonra da tekrar deneyin
-
@Shadowmoon eyvallah hocam saol