Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar sabah anadolu üniversitesini aradım sınavın ne zaman açıklanacağına dair ve sinavdestek@anadolu.edu.tr adresine mail atmamı söylediler. Ben attım şuan bir cevap yok siz de atın belki ciddiye alırlar
-
@delikupeli tamamdır hocam
-
@delikupeli ben de mail attım.Belki kulak asarlar. Ya da hangi gün açıklanacağını takdir yetkisi Iletişim başkanlığı'na aittir ,diyebilirler.
-
@margaret arkadaşlar ,Anadolu üniversitesi mailime şöyle cevap verdi.
"Sayın ilgili,
Sınav sonucu mevcut sınav tarihinden sonra 30 iş günü içerisinde açıklanacaktır.Duyurulardan takip edebilirsiniz.
Bilginize, " -
@margaret Bana da aynı şekilde mail attılar.
-
@janpi kim attı
-
@margaret bana dönüş maili gelmedi teşekkürler bu arada
-
-
beklicez o zaman
-
@margaret cumayı beklemekten başka çare yok gibi gözüküyor.Geç olsun da güç olmasın ne diyelim. Geçen yılki sınava da bazı arkadaşlar kolay demiş , İnşallah o da böyle bir sınavdır ve direkt mülakat olur , ve mülakata girenlerden oluruz
-
@margaret inşallah hocam
-
@margaret Bugün 11. işgünü sonu. İnşallah çok bekletmezler bu sene de.
-
@Rögaritma evet . yoksa 30 iş günü nerdeyse nisanın sonunu buluyo
-
Farazi olarak soruyorum mesela kurumun şu an uzman yardımcısı ihtiyacı var ve alan sınavı yapması durumunda süreç çok ciddi uzayacak. Sırf bu sebepten alan sınavını iptal edip direkt mülakat yaparlar mı acaba?
-
@siyaset-bilimci belki de hocam. ikinci kısma kalan kişi sayısına göre süreci hızlandırabilirler bence de
-
itiraz sonuclari aciklanmis ,itiraz edenler ettikleri sorulara bakabilir siteye girip. ulasim ve ornekleme sorusu iptal edilmis
-
@beirutde sadece itiraz edenler mi görebiliyor iptal edilen soruları? Ben göremedim. Siz görebiliyor musunuz başka iptal edilen soru var mı hocam?
-
@3pruu evet sadece itiraz edenlrr, itiraz ettikleri sorularin durumunu gorebiliyo
-
@beirutde iptal edilen sorular herkese puan mi getiriyordu yoksa 100/98=1,0204 soru başına bu puanı mı alacağız? Bu arada iptal olan soru sayısı arttıkça daha çok kişinin 70+ alma ihtimali artıyor ve ayrıca alan sınavı yapılması ihtimali artıyor. Direkt mülakata kalma ihtimali düşüyor
-
@margaret iyi bir şey mi kötü bir şey mi ?