BOTAŞ Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
@mulkiyeli_93 vallaha ben buldum diplomayı valide saklamış bu zamana kadar :))
-
diploma, vesikalik, yds, vukuatli nufus kayit ornegi, kpss sonuc belgesi, nufus cuzdani sureti ve adli sicil kaydi gibi belgeleri yukleyebildiniz mi?
-
İlköğretim mezuniyet notunu mu istiyor sistem? Bunca yıldan sonra nasıl buluruz bilen var mı?
-
hic 4 aldigimi hatirlamiyorum ilkokulda 2 donemde de, 5 yazdim
-
@constanta hocam 8 yılın sonunda ilköğretim mezuniyet belgesi diye bir şey var lise mezuniyet belgesi gibi onda 5 üzerinden direkt ortalama yazıyor yani sizin zamanınızda ya da şimdilerde nasıl bilmiyorum ama 2000 de böyleydi.
-
Niyet mektubuna nasıl başlanmalı arkadaşlar
-
Mülakatlar ne zaman ve nerede olur arkadaşlar?
-
Arkadaşlar belgeleri yükleyebilen var mı? Belgeleri yükleme sayfasına geline site beni sistemden atıyor.
-
@speedyrodrigez yandex ten deneyin
-
@Panda ankara zamanı duyuracaklar
-
@matrixnity teşekkür ederim hocam.
-
Botaştan aranan oldu mu arkadaşlar? Son söylediklerini anlayamadım.
-
@başarısız ne için aradılar hocam
-
@ank3435 evrak yüklemesi yapıp yapmadığımı sordular. Anlayamadığım kısımda da son başvuru tarihini hatırlatıyorlarmış.
-
@başarısız beni de aradılar hemen yaparsanız iyi olur diye gereksiz bi hatırlatma zaten son başvuru tarihi yazıyor
-
Bu hatta mülakat tarihleri belli olur mu sizce ? Süreç nasıl ilerler duyumu olan var mı
-
-
Aday botaş sisteminde kabul edilmiştir veya reddedilmiştir diye sisteme girilmiş. Mülakat yeri ve saati belirtilmemiş.
-
Açıklanmış saat ve tarih
-
Aday işlemlerinde sunum yükleme kısmı var. Nedir bilen var mı