Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
Anladigim kadariyla bizim mulakatlar Ekim'de...
-
Eee liste neden acıklanmadı
-
26 ekimde mulakatlar. Süreç toplamda bir seneyi her türlü geçer.
Bari listeyi açıklasalar da boşuna bekelemsek.
-
Masallah 7 ay sonrasi gozukuyor.Yanlis yazilmis olmasin.
-
Arkadaşlar bir belirsizlik söz konusu ama bence henüz listesi belli olmayan bir sınavın mülakat tarihi nasıl belli olsun ki... Belki bu haberler bir sonraki HMB Uzman Yardımcılığı içindir.. Bilemedim ki
-
@Maslow Ben de sizin gibi düşünüyorum. Bu alımdan sonra yeni bir alım daha olacak şeklinde anladım ben.
-
Arkadaşlar kurumu arayıp durumu öğrenebilir misiniz?
-
Bir sonraki kpss tarihi baz alınarak sonraki mülakat tarihidir diye düşünüyorum arkadaşlar ama teyit almamız gerekebilir
-
@Maslow bir sonraki hmb uzman yardımcılığının listesi belli mi ki o zaman mülakat tarihi 26 ekim diye yazıyor
-
@Marcuspowa sen neden aramıyorsun?
-
@bulbasaur aynen marcus bir arasan. bekliyoruz
-
@teta Hocam haberlerde diğer sınavların (VMY GUY vb.) alım sayıları dahi belli değil ama mülakat tarihleri yazıyor. Kendimce yorum yaptım , ben de SBB den elendikten sonra burayı bir umut bekliyorum inşallah en kısa sürede liste açıklanır
-
@Maslow bende sbb den elendim hocam. Hakkimizda hayirlsii olsun. Puaninizi cimerden sordunuz mu
-
@teta Sağ olun hocam , hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Sordum ama dönüş olmadı hocam.
-
@teta hocam bunu mülakat tarihinden ziyade sözlü sınav tarihi olarak düşünmek lazım böyle bir adım atılmış ve tarihler belli ediliyor, ancak bizimkindeyse listenin açıklanmasına bağlanmış mülakat tarihleri zaten dolayısıyla listenin belli olup olmamasıyla ilgili bir durum değil bana göre
-
Arkadaşlar biraz önce aradım. Belirtilen tarih 2020 kpss ile alınacak olan hmb uzman yardımcılarının tarihiymiş, bizimle alakası yokmuş.
-
@MenerMahçe iyi bari
-
@MenerMahçe 2020 kpss yi kapsayacak o zaman?
-
bizim liste de aciklansa keşke, mulakat tarihi virüs salgınının durumuna göre belirlenirdi
-
@pabloescobarr, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
@MenerMahçe 2020 kpss yi kapsayacak o zaman?
@paretowilfredo Bu durumda vmy ,guy ,defterdarlık içinde 2020 kpss yi kapsayacak diyebilir miyiz?