Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
@Reşo yok ben paylaşırım.Insallah bizleri unutmazlar .
-
@john girelim de çıkınca paylaşırım hocam ben. Zaten sadece sorularla olmuyor herkes için hayırlısı.
-
Arkadaslar bugün mulakata girenlerden deneyimlerini paylasacak olan var mi? En azindan mulakat kac dk suruyor, sorulan sorular zor mu?
-
Evet değerli arkadaşlar genel bir şekilde bilgi verin lütfen
İngilizce konuşturma oluyor mu?
-
Arkadaşlar mülakata giderken yanımızda sadece kimlik mi götürüyoruz ?
-
Ilk gün girenler oldukça ayip etti
-
@Legendary1 İkinci üçüncü ve sonraki günlerin katılımcıları bari paylaşımcı olabilseler
-
Ben bu sınava giremedim ama burda soru paylaşalım diyenlerin ismini bi kenara not ettim. Bakalım kaçınız kendi sorularını paylaşacak.
-
@KamuMaliyend keyifli mülakat. 4 kişi var. İngilizce bir soru soruyorlar sanırım ama zorlamalı değil.
-
@Reşo istisnaları bir tarafa koyarsak, geneli şark kurnazlığına soyunuyor bu konuda.
-
@kalkınma sanırım derken hocam siz girdiniz mi
-
@sbf13 evet girdim bana bi tane sordular. Sayısı bakımından sanırım dedim.
-
@kalkınma alandan da soru soruluyor mu hocam mülakatta
-
@kalkınma hocam tahmini kaç dakika sürüyor? Bir de sizin girdiğiniz zaman diliminde mülakata gelmeyenlervar mıydı?
-
@kalkınma Teşekkürler hayırlısı olsun hakkınızda
İngilizceyi biraz daha açabilir misin?
Bilgi/yorum sorusu mu?
Kendini tanıtma vs mi? ️ -
Acaba siyasi soru geliyor mu ?
-
@yorgunasker gelen gelmeyen olayına dikkat etmedim açıkçası. Bi kaç kişi vardı. 15 dakika kadar sürüyor sanırım. İngilizce için yorum denilebilir belki. Siyasi sorudan kastın nedir bilemedim ama siyasi olduğunu düşüneceğim bir soruyla karşılaşmadım. Alan soruyorlar.
-
@kalkınma ne sorduklarını yazar mısınız fikir edinmek acısından
-
@kalkınma eski hazine müsteşarlığı mğlakatlarında yorumlarda siyasi sorular gelebilir yazıyordu ondan sordum hocam. Hakkınızda hayırlısı olsun
-
Ben anlamadim simdi mulakat ing mi ?