Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
@churcill Alışamamış bir türlü Ankara'ya ama.
-
@churcill, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
Bu ülkenin başkenti Ankara değil mi kardeşim devletin hazinesinin İstanbulda ne işi var ayrıca memur maaşı istanbulda anca hayatta tutar adamı ortalama bir semtte 2+1 ev kirası 2500-3000den aşağı değil. İlanı neresinden tutsan elinde kalıyor.
yok hocam kiralar 4000lerde geziyor?! Artık forumda cidden birilerinin kasti olarak İstanbulu öcü gibi gösterip rakip elemeye çalıştığını düşünüyorum.
-
@lahzamm kardeşim sayfa 26-27 den itibaren Mülakattan çıkanlar anlatmışlar oradan okuyabilirsin
-
@crowdingout İstanbul'u çok bilmem. Yüksek lisans yaptığım dönemde sadece 2 yıl yaşadım İstanbul'da. Şu sürede bile şunu rahatlıkla söyleyebilirim İstanbul'da devlet memuru kalitesiz ve sağlıksız olarak yaşar. Bir de evliyse gariban olarak yaşar. Devlet memuru için İstanbul öcüdür arkadaşlar lafı eğip bükmeye gerek yok. Ama şahsım adına konuşuyorum değil İstanbul Zimbabve'nin başkenti için ilan açsınlar yine başvururum. Bu işsizlik ortamında kim şehir seçebilir ki?
-
@keynesinvarisi istanbulu çok bilmiyonuz ama öcü olduğunu söylüyorsunuz. kafalar pırıl pırıl maşallah. iyi forumlar
-
@crowdingout Kimin pırıl pırıl değil ki
-
@lahzamm şuan guy olarak görev yapmaktayım. Muvafakat sürecine göre ev tutma vesaire işlemlerini halletmek istiyorum vaktiyle.
-
Bu arada kira konusunda öyle 2500-3000 e mecbur bırakan bir piyasa olmadığı görüşündeyim araştırdığım kadarıyla. Mahalle ve konum önemli tabi ki ama 2000-2300 civarına hatta biraz şansınız varsa 1700;1800 e bile düzgün 3+1 bulmak mümkün. Nasıl bir ev baktığınıza göre değişir tabi. Yoksa yapmayın arkadaşlar İstanbul gibi bir yerde asgarî ücretle geçinenler de var.
-
@lafz teşekkür ederim
-
Arkadaşlar İstanbuldaki birimler hakkında bilgisi olan var mı peki? 500 kişilik alım hangi birimlere olacak tahminen?
-
Hocam allah için biri cevap versin merkezler arasında bir şekilde geçiş olur mu? Örneğin istanbul'da işe başlarsak Ankara'ya geçebilir miyiz? Ne zamana geçebilir böyle bişey varsa? Allah razı olsun cevap verenden şimdiden.
-
@lilmolli bi arkadas borçlanma ve finansal piyasalar genel müdürlükleri istanbulda demişti
-
@churcill bu birimlerde çalışanlar geçemez o zaman ya diğer birimler?
-
@churcill hazinenin tüm birimleri istanbula tasindiysa veya tasinacaksa geçiş olacağını sanmıyorum ama daha iyi bilen bir arkadaş cevaplarsa iyi olur
-
@Skc-48 Ankaradaki bir çok kıdemli İstanbula gönderilirken İstanbul tercih edip alınan birinin Ankaraya geçmesi zor. Niye Ankara yazmadın demeleri yüksek ihtimal ve haklılar.
-
Tek tercih istanbul şuan ya mecburuz aslında oraya gitmeye kazanırsak. Yani geçiş olanağı yok diyorsunuz? Peki net mi bu bilgi yoksa öngürüyle mi yazdınız hocalarım?
-
@Skc-48 hocam bu eski ilanın başlığı yanlış yere yazıyorsunuz sanırım.
-
@Skc-48 bu 100 kişilik ilanın başlığı. Yeni alımda Ankaraya tayin olunacaksa bile bunun kolay olmayacağını, çok zor olacağını söyleyebilirim.
-
@Skc-48 hazinedeki bi çok birimi ankaradan istanbula taşımaya baslamislardi zaten. bu yeni alimin tamami istanbul olucak vaziyete göre. ankaraya artik alim olmaz
-
Bu alım şu hale geldi artık.Yds 70 kpss 75 puanı olup İstanbulda yaşamaya elverişli olanlara göre oldu.Yds olmasaydı guy İstanbul alımını bile etkilerdi.Cakili merkez kadro ama Istanbul.Eximbank v.s çoğu Istanbulda maaslarida iyidir.