Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
Niye herkes alakasız şeyleri burda konuşuyor anlamadim. Eski ilanın başligi bu arkadaslar. Konu disi sorulari da baska yerde sorun. Mulakat sonucu bekliyo burda insanlar.
-
Hey allahım yarabbim sabır!
-
Kurumu aradım kadro 657'ye tabiymiş arkadaşlar
-
@nocturne hocam aramışken ve cevap da almışken sınav akıbetini sordunuz mu ? Ben arıyorum fakat açan yok telefonu
-
@hks999 Sordum hocam ama kurulun henüz görüş bildirmediğini, o sebeple açıklanma tarihiyle alakalı herhangi bir öngörüde bulunamadıklarını söylediler.
-
@nocturne teşekkürler cevabınız için, kurul bi görüş bildirseydi biz de beklemekten helak olmasaydık
-
Komisyon, genel müdürlük derken şimdi de kurul mu çıktı... Kurul ne oluyor acaba?
-
@shepherd kurul en tepe. Komisyon görüş bildirir kurulda karar verir diye biliyorum ben. Kamuda hareketlilik sanirim eylul ayinda olacak gibi.
-
Arkadaşlar Bakan Bey sosyal medyada aktif
Lütfen elimizden geldiğince instagram twitter yazmaya başlayalım da hızlandırsınlar süreci
Ben başladım yazmaya bilginiz olsun“Sayın Bakanım 2 Temmuzda sona eren Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı sınavının sonuçlarının açıklanmasını bekliyoruz. @beratalbayrak”
-
Bu 657 muhabbeti nerden çıktı anlamadım kariyer meslek arkadaşlar belki aranızdan ilerde genel müdür çıkacak ne 4/b si, kit mi burası 399 a tabi olsun.
-
@shepherd 0312 415 21 16 arkadaşlar numara bu ama cevap veren yok
-
@bburce 415 20 54 numara bu hocam, ben çok aradım açan olmadi . Siz de deneyin şansınızı
-
Arkadaşlar bugün sürekli arayalım, cidden çok uzadı ve uzamaya devam edecek gibi duruyor.
-
@bburce 14 temmuz'da bir kere cevap alabildim aramalarımın sonucunda, verilen cevap bilgilerinin olmadığı yönündeydi
-
Gercekten çok uzadi
-
@hks999 yalan ya her şeyi biliyorlar
-
Bu kadar uzaması pek hayra işaret değil
-
Arkadaşlar iktisat maliye kacla kapatmıştı puanları hatirliyo musunuz?
-
@sonilanbukucu, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
Arkadaşlar iktisat maliye kacla kapatmıştı puanları hatirliyo musunuz?
Liste sitede duruyor.
-
Pff. Arasan açılmıyor. Aramasan zaten yapacak birsey yok. Bu kadar bekledikten sonra elenmek çok koyacak.