Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
Böyle bir haber var arkadaşlar 1 aydır açıklanmadı diyor, biz yazarsak hayli hayli haber olması lazım.
-
https://www.memurlar.net/haber/gonder/default.aspx
Bu linkten durumu anlatan bir mesaj gönderdim
Siz de yazın ki sesimizi duyuralım artık -
Bugün tam 2 ay oldu. Anlamsız bekleyiş. Mülakata girdiğimi unutmama az kaldı.
-
Pes gerçekten pes
Bugün de açıklayamadılar -
330 kişi sınava girmiş ama şurada isyan eden, bir yerlere yazan 3-5 kişiyiz. Neden acele etsinler ki?
-
Yarin kpss ye girecek herkese başarilar.
-
Bunlar açıklayana kadar halkbank sınavı yaptı mülakatı da yapar işe de başlatır
-
@shepherd çok haklısın kimsenin umrunda değil
-
@sonilanbukucu Foruma az önce üye oldum. Siz de farkındasınızdır sanırım sınava giren herkes buradaki kişilerden ibaret değil. mülakata giren girmeyen bir çok kişiye ulaşıp memurlar.net' e mail ve mesaj attırdım. sonunda bir arkadaşıma "konu gündemimizde, haftaya için haber yapmayı planlıyoruz" şeklinde geri dönüş yaptılar 2 Eylül' de.
-
Haber olmuş arkadaşlar vakit ayırıp yazan herkese teşekkürler.
-
Kesin hemen dikkate alınır
-
@sbf13, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
Kesin hemen dikkate alınır
Ülkenin en çok tıklanan 12. sitesinde ana sayfada haber olmuş, merak etmeyin gören olur.
-
sonuçları açıklamadan yeni alıma çıkabilirler mi?
-
@kingjames23 sence?
-
“Bu hafta artık açıklanır” diye diye haftalar geçti. Ne kadar zor bir durumdayız kimsenin umrunda değil... Birçoğumuz kpssye hazırlanmaya çalışıyoruz bu belirsizlikle. Hakimlik sınavı sonuçları için isyan etmeye başlamışlar iki ayda; o bile açıklanacak neredeyse, biz uzman yardımcısı olduk mu olamadık mı onu öğrenemiyoruz. Belirsizliğin ve hem umudun hem de umutsuzluğun bileşimi olan bu hissi yaşamayan bilemez, Allah sonumuzu hayretsin gerçekten...
-
@esü neden acıklanmadıgını anlamak mümkün değil. Kontrolorlük cabuk acıklanmıstı. Ama bu mülakata ben girdiğim için acıklanmaz daha uzun bir süre diye düşünüyorum öyle sanssızımdır. Sonunda da olmaz ben zaten umutlu değilim. Olmayacağını hissediyorum. Ama tabi bunu kesinleştirmek fena olmazdı. Hayırlısı olsun hocam. Olmayacak gibi düşünüp önüne bakmak en ıyısı. Yoksa o umutla bişey yapmak pek mümkün olmuyor
-
-
Yok mu kurum içinden bize bilgi alabilecek kimse ?
-
@Legendary1 zaten bilgi alinabilecek biri olsa simdiye kadar coktan alinir burada paylasilirdi.
-
Bugün aradım 415 20 54 numaralı telefonu
Komisyondan, mülakat sonrasında hiç sonuç alamadıklarını, onlardan haber beklediklerini söylediler...