Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
@bakarsınolur puan kaç hocam
-
Yarın, başvurular biteli 1 ay oluyor. Umarım açıklanır liste, bekliyoruz bakalım.
-
Kurumu arayan oldu mu
-
Altarafı yapacakları tüm dataları excele çekip, filter data dan ilk bilmem kaçı geçirecekler bu bile aylar sürüyorsa vay devletimizin haline Ölmüşüz ağlayanımız yok.
-
@Arkenstone alt tarafı o olsa çoktan yapılırdı. Önemli olan mülakat komisyonunun toplanıp uygun günlerin belirlenmesi
-
@Arkenstone bence hazine kontrolorlugunun ilan edilmesi bekleniyor.
-
@Marcuspowa ben de öyle düşünüyorum
-
coronavirus nedeniyle biraz daha gecikir heralde, alıştım da zaten beklemeye
-
@Rögaritma böyle giderse bir kac ay ertelenebilir. Sadece bu degil baska kurumlar da. Vaka sayısı sürekli artıyor.
-
Bekledigim bir mulakatta basirili oldum. Yarin maliye bolumu icin feragat verecegim bir aksilik olmazsa.
Sizlee icin de hayirlisi olsun. -
@jook hayırlı olsun hocam inşllah sizlerin sayesinde bize de sıra gelir yolunuz acık olsun
-
@jook hocam sağlık uzmanlığı varsa oradan da feragat verir misiniz
-
@jook Öncelikle hayırlı olsun hocam. Hangi bölüm ve şehirdi acaba
-
@Rögaritma maliye bölümü sadece Ankara'ydı hocam
-
salgın nedeniyle mülakat zaten epey ertelenir adalet bakanlığı da mülakatları erteledi ama bu sınava konsantre olmak adına listelerin açıklanması için hepimiz arasak olur mu arkadaşlar. ?liste de ismimi görmeden çalışmaya başlayamayanlardanım:(
-
@bakarsınolur kamu kurumları calısmalara ara vermedi belki laste acıklanır diye düşünüyorum
-
@jook Merhaba hazine ve maliye uzman yardımcılığı için başvuru puanınız kaçtı acaba?
-
@benbirdusuneyim abi hurriyetin haberine göre hazine ve maliye uzman yardımcılığı sozlu sinavi 26 ekimde.
-
@benbirdusuneyim pardon hocam bir onceki mesaji yanlislikla size gonderdim
-
Umarım bizimki değildir