Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
Bu aciklanan tarihin bizimle alakasi yokmuş ayrica istanbul işletmede anladigim kadariyla 80 puan civari kapatacakmış. Herkese bol şans ben tekrar kpss ye yoneliyorun
-
@elahmet kimden hocam bu bilgi diğer alanların kacla kapadigi da belli mi soyleniyor mu sorulduğunda
-
Arkadaşlae bgn saat 4'ten sonra maliyeye gittim. Feragat icin. Bir kac yere yonlendirdiler. En son sinav hizmetlerine gittim. Virus nedeniyle personelin cogu idari izinli galiba. Bir süre bekledim bir memur geldi. Derdimi anlattim daha once veren bir arkadasin dilekcesini ornek olarak paylasti ama mesai sona erdigi icin dilekceyi veremedim. Haftaya ilgilenecegim.
Bu aralar liste aciklanmasi olmayabilir. Dedigim gibi virus isinden epey kisi izinli galiba. -
Gerci ayri katta toplanti odalarinda toplanti var yaziyordu. Belki de personel toplantidaydi. Kotu bir saatte gitmis olabilirim. Isten ancak cikabildim.
-
@elahmet hocam bu bilgiyi nerden aldiniz
-
@Rögaritma hocam soyleyemem ama kesin bilgi benim puan 76 lardaydi benim yatti anlayacaginiz. Puaniniz 80 civariysa simdiden mulakat icin calisin.
-
@elahmet ankara kacla kapatti acaba bunu biliyor musunuz
-
Feragat dilekçemi bugün gönderdim. Mülakata girecek arkadaşlara başarılar dilerim.
Naçizane önerim bu mülakat için çalıştığınız konu anlatımlarının yanı sıra 5018 sayılı Kanun, OVP, HMB sitesinde yayımlana bütçe gerçekleşme raporu ve 2020 mali yılı bütçe kanununa bakmanız. Faydasını göreceğinizi düşünüyorum. -
@jook sagolun hocam benim girip girmeyeceğim kritik 87 ile belki giremem ama teşekkür ederiz yine de hakkımızı gözettiğiniz ve tavsiyeleriniz için.
-
@sbf13 Daha önce de söylemiştim yanılmıyorsam. YDS nedeniyle maliye bölümünden mülakata kalma ihtimalinizin yüksek olduğunu düşünüyorum.
-
Hmb nin sitesine giremiyorum. Sonuclar aciklanmis olabilir mi var mi bir bilginiz
-
Ben aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum yardımcı olan olursa çok sevinirim. Bu uzman yard. Kadrosu hazine tarafında mı yoksa maliye kısmında mı istihdam edilecek ? Ben ankara icin başvuru yaptım.
-
@requ1em bunun cevabını ancak içerden öğrenebilirsiniz tüm birimlerden talep toplanıyor buna maliyeden geçen tüm birimler de dahil. Elbette alınacak olanların bir kısmı maliyeden gelen birimlerde çalışacaktır. Sadece istanbul için alınacakların hazine birimlerinde çalışacağı kesin. Ankara için olanlar karışık.
-
@requ1em ben evrak testine gittiğimde sordum. Bu heralde hazine alımı maliye yds istemiyordu diye. Onlar da yok dediler artık ikisi birleşti. Öyle bir ayrım yok. Yeni unvan bu sekilde ve dil istendi dedi. Yani heralde artık öyle bir ayrım yok.
-
@sbf13 tesekkur ederim hocam.
-
@teta ne zaman açıklanır ki acaba?
-
@mülkiye_lee coronavirus nedeniyle beklemedeymiş kurum.
-
@Rögaritma hocam yds isteniyor mu?
-
@İrving-Fisher İsteniyor hocam C Seviye YDS
-
@Rögaritma listeyi açıklasalar bari, ona göre plan program yapardık