Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
beyler ben dava açmayı düşünüyorum.
-
@Ready2Die4Us kimi kime dava edeceksin
Listeler karışmış olduğu için kısa süreli bir yanlışlık olmuştur...Hepsi bu kadar
Bundan bir şey çıkabilir mi ? -
tanıdıgım birkaç avukat var onlarla iletişime geçecegim. neler yapabilirim ya da yapamam ögreneceğim. yapabileceklerimide yapacağım.
-
@Ready2Die4Us bunu yaparsan bundan sonra hiç almazlar direkt elerler
-
onlar bana listeler karışmıs diyor. ben o listeleri görmedim. bu karışma işi fake olabilir. üst kademe bizim için onay vermişken alt kademede torpil yürümüş olabilir. üst kademede torpil yürümüş olsa idi zaten direk ilk listedede olurdu.... ya da hersey gercektente liste karışmasıdır. bunu görücez.
-
@kemald bundan sonra almazlarsa almasınlar. gelecek mulakatlarda bunların başıma gelmeyeceği ne malum. ben hayatım boyunca asla kazanamayacağım sınavlara mı gireceğim. benim ömrüme yazık değil mi. eğer bir olay kaçınılmazsa bunu ertelemenin bir manası yok.
-
@Ready2Die4Us üst yetkililerin haberi olmadan kimse bu işe karışmayı göze alamaz.
-
@kemald cimere yazıp bu işin araştırılmasını isteyebiliriz. En azından alt seviye bürokratların bir oyunu mu onu öğreniriz. Ama zaten hangi mülakatta aldılar ki bunda da almamışlardır. Şaşırılacak bir durum yok ortada .
-
Seni ilk başarılı bulduk sonra vazgeçtik 5 saat içinde kararımızı değiştirdik o yüzden sınav sonucun başarısız dese bile elden ne gelir
Ne yapabiliriz
Eskiden fatih portakal vardı tweet atıp kamuoyuna sesimizi duyurabiliyorduk
O da yok artık -
Gercekten cok buyuk bir ayip kac aydir aciklanamayan sonuclar bugun aciklandi ve cogu kisinin hayalleriyle oynandi ben sisteme sonradan girebildim basarisiz yaziyor oncesinde bakamadim ancak elinde ekran goruntusu olan arkadaslar kesinlikle dava yoluna gitmeliler sinav sonuclarinda basarili yazip sonradan basarisiza donmesi kazanilmis hakkin elden alinmasi demektir dava acilmasi gerekir kesinlikle
-
@Ready2Die4Us listeler makam onayına sunulur, öyle kafaya göre altta falan değişme olmaz
-
Ekran görüntüsünün bir hükmü olmaz çünkü sayfayı incele deyip başarısız yazısını başarılı diye çevirip görüntü alabilirsiniz.
-
@shepherd bir avukatla gorusulmeli bunun bir ispati vardir elbet burada bir suru insan var ayni duruma dusmus bir kisi iddaa da bulunmuyor iptale kadar gider bu durum davaya tasinirsa bence kesinlikle bu durumu yasiyanlar dava yoluna gitmeliler
-
Bundan cok daha fazla kisinin girdigi sayistay sinavi zamaninda bir kisinin dava etmesiyle iptal oldu , hakli sebep var ve hukuki yollar denenmeli kesinlikle
-
Kesin iptal olur, diğer arkadaşları alırlar!
Kazanamayan arkadaşlar İnşallah siz de hak ettiğiniz yerlere gelirsinsiz ama şunu anlayın liste de adınız yoksa yoktur bu kadar basit. Komsiyon kararı verir ve alıp almama hakkına da sahipler ben sizin üzüntünuzu anlıyorum ama birileri kaybetmeden birileri kazanamıyor. -
@lordwoodo burda olay listede adi olup olmamasi degil bir magduriyet yasatilmasi
-
Arkadaşlar ne yazıkki pek çok kişi için büyük bir mağduriyet yaşandı. Öncelikle mülakat iptali gibi bir seçeneğe ben de çok ihtimal vermiyorum. Sistemsel bir problem diyip işin içinden çıkabilirler. Ancak bir bakanlığın böylesine bir hataya sebep olması takdir edersiniz ki hepimiz için manevi açıdan büyük bir yıkım oldu. Bu zararın tazmini talebiyle açılacak bir tazminat davasında ben bir avukat olarak neticenin olumlu çıkacağını düşünüyorum. Fakültelerimizde yıllarca böyle zamanlar için dirsek çürüttük. Biz hakkımızı aramazsak bu mağduriyetler unutulup gidecek maalesef.
-
Böyle bir duruma düşenler hakkını sonuna kadar aramalılar.Kafalarda soru işareti bırakan bir alım oldu.Bir sonraki alım için bizim de başımıza gelebilir.
-
Esasen ne desek ne söylesek boş. Çünkü bu durumu ancak başına gelen anlar. Yıllardır verilen emeğin karşılığını aldığını düşünüp 3-5 saat bu mutluluğu kendi içinde yaşayıp ve çevresiyle paylaşan kardeşlerimizin daha sonra yapılan açıklama ile nasıl sûkut-u hayale uğradığını bence anlamamız çok zor. En azından ama en azından bakanlık resmi sitesinde bir açıklama yapıp bu durumdan ötürü üzgün olduklarını vs paylaşabilirdi. Öyle sehven ya aman yanlışlık olmuş işte amma kastınız ha gibi geçiştirilecek bir konu değil bu. Ve buna sebep olan memur yetkili her kim ya da kimlerse de birşekilde hesap vermelidir diye düşünüyorum. Bizahmet herkes işini düzgün yapsın 100 tane adayın 3 ay sonra sonucunu açıklamak bu kadar ele yüze bulaştırılmamalıydı.
-
En azindan ayni seyi tekrarlamazlar tepki gosterilirse